za tatę (także żeby się na te by-passy wreszcie zdecydował) i za chorutki w domu
Też mam przed sobą kontakty dogłębne ze służbą zdrowia i mnie odrzuca na samą myśl....
Moderator: Estraven
za tatę (także żeby się na te by-passy wreszcie zdecydował) i za chorutki w domu
Broszka pisze:felin pisze:Z tego co piszesz wnoszę, że tato się kwalifikuje do by-pasów.
Taaa, miał mieć robione by-passy już trzydzieści lat temu po pierwszym zawale - tylko że uciekł ze szpitala, tzn wypisał się na dwudniową przepustkę i nie wrócił już. Potem wielokrotnie go lekarze namawiali ale "nie dał się" - ciężki z niego pacjent i najczęściej ze szpitala wypisuje się na własną prośbę jak tylko poczuje się lepiej
Wczoraj też już coś o tym wspominał że czuje się lepiej i trzeba wracać do domu, a przecież leży jeszcze wciąż na OIOMie
![]()
Broszka pisze:Zostałam dziś w domu bo kociarstwo mi się konkretnie pochorowało
A TZ w niedzielę nazrywał cztery wielkie wiadra śliwek bo mówił że nie można czekać dłużej bo pospadają - rany, kiedy ja to przerobię![]()

felin pisze:Broszka, a tak w ogóle - bo chodzi mi po glowie od kilku dni tylko zapominalam napisać - może dla Pippina i seniorek przydalyby się krople Bacha![]()
![]()
Forumowa Ryśka robi; jest behawiorystką na dodatek. Tu jest link do jej strony: http://www.czarny-kot.pl/
morelowa pisze:Czy jest taka pora roku - zima np., żebyś Broszko odpoczywała? Chociaż - w zimie też do koników musisz biegać przecież .. Ale śliwek i innych takich nie maA jak są ,to takie do jedzenia tylko, czego Ci życzę
![]()
Trzymam za zdrowie i rozsądekTwojego taty
violet pisze:Za szybki powrót do zdrowia Twojego Taty!![]()
A jak czują się futerkowce?

Myślę że na razie nie ma szans na wypis bo nadal będzie pod aparaturą, zresztą są problemy z wydaleniem z organizmu silnie toksycznego kontrastu który dostał w podwójnej dawce (dwa zabiegi) i to też musi być monitorowane.morelowa pisze:Fajnie, że tato lepiej, ale żeby Wam teraz nie nawiał z tej normalnej sali![]()
violet pisze:A jak czują się futerkowce?
Broszka pisze:Ale na szczęście po lekach już jest lepiej - podejrzewam że TZ dał im karmę nie z tej półki, tzn przeznaczoną dla wolnożyjących...![]()
czarno-czarni pisze:a może będzie komu podać? Może będziecie sobie razem w dobrym zdrowiu spokojnie żyć?
Tak chcę to widzieć.
Wiem jednak, o co Ci chodzi...
teraz, gdy Tata w szpitalu, nie myśl o złych rzeczach.
Aha - i niech Tat nie wyrywa się do pracy, spokoju trzeba!
Widziałam, ale co z tego skoro właśnie przyjechało duże zamówienieRevontulet pisze:Może komuś się przyda: teraz w zoo+ przy zamówieniu powyżej 149 zł dostaje się 300 punktów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości