3x czarni - JEST SPRAWA str. 99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 10, 2013 14:03 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

Obrazek

to jest mały Riddick. Przyniesiony jako prawie osesek do schroniska. Mieszka w transporterku, pije z butli, jeszcze sam nie je (zdarza mu się polizać palec umoczony w baby cat czy gerberku - ale nie je sam) , wielce towarzyski jest i już mruczy.
Dostaje leki i maść do oczek. Od nas dostał poduszkę elektryczną pod transporter i taką z nasion do podgrzewania w mikrofalówce.
Elektryczna poszła dla 3 dniowych osesków przyniesionych do schronu w weekend... było 6 został 1 i siedzi w tym ciepełku, je, może mu się uda.

Jakby ktoś pomyślał o nich ciepło i może jakoś choćby Riddick`owi poszukać DT / TDT? Takiego do czasu aż dorośnie by mógł dołączyć do przedszkolaków kociaków w kociarni?
Maluszek - ten drugi - ślepy jeszcze - ale kto go weźmie... może mu się uda. Bardzo bardzo żywotny jest i dzielny.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto wrz 10, 2013 15:48 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

Dzielny maluszek...
:ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto wrz 10, 2013 16:39 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

popakowałyśmy nasze piłki i myszy
ja dałam mojego pudla
i jedzie do Was :)
została tylko 1 mysz ale i tak ją zamordujemy
Lilka

edit: Lilka podarowała swojego niebieskiego pudla - nie wiemy skąd się u nas wziął, ale jak Lilka do nas dotarła przez rok się do niego tuliła i z nim spała
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto wrz 10, 2013 19:12 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

czarno-czarni pisze::oops:

MaryLux, królowa kocyka jest taka piękna jak... nasza baba Nelly :-) śliczna koteczka!

Inka jest najbrzydszą koteczką w moim domu.
Ale i najśliczniejszą zarazem

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 10, 2013 20:08 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

viewtopic.php?f=20&t=156524

zapraszam po super gadżety - rękodzieło ze znaczkami!!!!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro wrz 11, 2013 10:48 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

dziękujemy, czekamy na niebieskiego pudla :-)

niestety - dla oseska już za późno, wczoraj było mu gorzej, jechaliśmy po niego, by może otoczyć go troską choć na jedną noc ale umarł, nim dojechaliśmy.
Riddick czeka, sam, tylko z ciepłą poduszką....
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro wrz 11, 2013 12:23 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

wczoraj w nocy umarła bardzo dobra osoba. Widziałyśmy się raz, a zapadła mi w serce mocno i często ją wspominałam, bardzo często. Taka dobra, ciepła, kochająca zwierzaki, pełna humoru i żywych, kolorowych opowieści.
Mama forumowej Kociamy. Pomyślcie o niej ciepło i o Kociamie też.
Zamiast wieńca kupię wór karmy - Ona by tak wolała...
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro wrz 11, 2013 15:00 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

myślę ciepło
bardzo ciepło

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Śro wrz 11, 2013 17:41 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

czarno-czarni pisze:wczoraj w nocy umarła bardzo dobra osoba. Widziałyśmy się raz, a zapadła mi w serce mocno i często ją wspominałam, bardzo często. Taka dobra, ciepła, kochająca zwierzaki, pełna humoru i żywych, kolorowych opowieści.

:ok:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 11, 2013 19:24 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

czarno-czarni pisze:wczoraj w nocy umarła bardzo dobra osoba. Widziałyśmy się raz, a zapadła mi w serce mocno i często ją wspominałam, bardzo często. Taka dobra, ciepła, kochająca zwierzaki, pełna humoru i żywych, kolorowych opowieści.

Bardzo bardzo współczuję. Sama przeżyłam to 2 tygodnie temu :(
Mamo Kociamy, szukaj tam mojej Matuli, bedziecie razem doglądać naszych kociastych. :(
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw wrz 12, 2013 9:12 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

Biedny osesek. Życie jest takie kruche.

Za małego Riddicka trzymam kciuki, niech rośnie silny jak ten filmowy bohater. Czarno-czarni napisz do Kocich spraw prośbę, żeby wrzucili do siebie na FB apel o dom dla Riddicka. Zawsze to jakaś kolejna szansa dla niego.

Ciepłe myśli są. I dla ludzi i dla zwierzaków.

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Czw wrz 12, 2013 19:29 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

bardzo dziękuję milena88 za piękny prezent dla mnie :-) ale najbardziej za zabawki - cały wór zabawek - dla schronowych kotów i za masę ubrań dla potrzebującej osoby, wszystko na pewno się przyda!
i claudia66 też za zabawki, legowisko itp dziękuję!

A Riddick już je musy typu baby cat RC i animonda :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw wrz 12, 2013 20:12 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

czarno-czarni pisze:A Riddick już je musy typu baby cat RC i animonda :-)

:ok: :ok: :ok: :1luvu:

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Czw wrz 12, 2013 20:41 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

powodzenia, Katji zostawiłam tylko garstkę piłeczek do aportowania :kotek: ten woreczek kompletowała od czasu jak ze schronu przywędrowała, jeszcze poszukamy...pod meblami

cieple myśli

pozdrawiamy
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pt wrz 13, 2013 18:58 Re: K&M&N + Stefan wirtualnie - zbieramy kocie zabawki

Morf - duża sie pytała na blogu co to żeś za kwiatek spulchniał, bo sie jej podoba.
A ja żem dziś gotował http://mieczyslawgotuje.blogspot.com/20 ... -taki.html
Mjeto
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]