Anett84 pisze:Tereniu, oczywiście mogę ja zabrać do Pani Beatki, ale nie obiecuje ze jutro, bo mam lekarza o 17:30
Najpóźniej w środę ja wezmędam znać
![]()
Ale maluszek sie u nas zadomowil, szaleją z Harrym
ok Anetko nie musi być jutro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anett84 pisze:Tereniu, oczywiście mogę ja zabrać do Pani Beatki, ale nie obiecuje ze jutro, bo mam lekarza o 17:30
![]()
terenia1 pisze:Anett84 pisze:Tereniu, oczywiście mogę ja zabrać do Pani Beatki, ale nie obiecuje ze jutro, bo mam lekarza o 17:30
![]()
ok Anetko nie musi być jutroto maluszkowi chyba wesoło z Harrym
Mara S pisze:Potrzebujemy jakichś szmatek jednorazowych - dużych na legowiska a małych np. do czyszczenia boksów - ja dziś zużyłam cale swoje stare spodnie
terenia1 pisze:Mara S pisze:Potrzebujemy jakichś szmatek jednorazowych - dużych na legowiska a małych np. do czyszczenia boksów - ja dziś zużyłam cale swoje stare spodnie
Duzych szmatek na legowiska jest od groma i troche tylko sa w pojemniku na przedsionku na kwarantannie do prania - kosz się wywala z brudami trzeba te rzeczy zabrać i wprac - wtedy będą czyste na legowiska
Dorota Wojciechowska pisze:Zapraszam na kawkę i instruktaż
masKotka? pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Zapraszam na kawkę i instruktaż
Ja też chcę kawę do instruktażu![]()
![]()
![]()
Anett84 pisze:dziś do domu pojechała Czika, a tak chciałam, żeby to był Harry, bo Pani naprawdę miłośniczka zwierzaków
a ja wzięłam na tymczas ze szpitalika maleńkiego czarnuszka, taki samotny siedział w tej klatce, no i po co płacić....
Harry został zaszczepiony, śmiały się, że nieźle go podtuczyłamjest baaaardzo pulchniutki
fruciu pisze:Anett84 pisze:dziś do domu pojechała Czika, a tak chciałam, żeby to był Harry, bo Pani naprawdę miłośniczka zwierzaków
a ja wzięłam na tymczas ze szpitalika maleńkiego czarnuszka, taki samotny siedział w tej klatce, no i po co płacić....
Harry został zaszczepiony, śmiały się, że nieźle go podtuczyłamjest baaaardzo pulchniutki
a nie chciałabyś do kompletu małej czarnuszki?![]()
w tym tyg mam pierwsze szczepienie jej dopiero i do czasu 2 i okresu "ochronnego" chyba zwariuję, moje stare byli się nią nie interesują zupełnie i nie ma się z kim bawić i tylko wojuje i psoci. Lenny jest na skraju wyczerpania nerwowego a on jakieś takie cechy kota autystycznego
Anett84 pisze:fruciu pisze:Anett84 pisze:dziś do domu pojechała Czika, a tak chciałam, żeby to był Harry, bo Pani naprawdę miłośniczka zwierzaków
a nie chciałabyś do kompletu małej czarnuszki?![]()
w tym tyg mam pierwsze szczepienie jej dopiero i do czasu 2 i okresu "ochronnego" chyba zwariuję, moje stare byli się nią nie interesują zupełnie i nie ma się z kim bawić i tylko wojuje i psoci. Lenny jest na skraju wyczerpania nerwowego a on jakieś takie cechy kota autystycznego
Agatko, wzięłam tego malca, bo naprawdę był biedny w tej klatce, on jest malusi, jak moja dłoń
całą noc spał wtulony w moje włosy, on niebawem znajdzie dom, już dziś miałam telefon
mam tyle dylematów komu pomóc, jeszcze te dzikusy czekają w chatce na moją pomoc, nie mogą tam siedzieć cały czas
nie wiem co robić....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 33 gości