Mieszkacie w obiekcie w stanie surowym?????
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Biorąc pod uwagę porę roku, niezły hardcore.
Troszku się chyba powinniscie pośpieszyć, bo dooopi zmarzna Wam niebawem
nieeee, tzn jeszcze nieAYO pisze:Mieszkacie w obiekcie w stanie surowym?????
solangelica pisze:jak potrzebujecie czegos z kanalizacja szambem etc dajcie znac. mój Zbyszek pracuje w hurtowni kanalizacyjnej i chętnie pomoze
musimysolangelica pisze:niezamacotrzymam kciuki... pomysl na wlasny kat swietny, dużo w ten sposób odpada papierkologii i inaczej rozkladaja się koszty.
trzymam kciuki![]()
dacie rade. naprawdę dacie rade.
nie załamuję sięsolangelica pisze:TY się dzioucha nie załamuj prognozami lekarzy. probowalas konsultacji na naszej piekarskiej urazówce? co prawda się tu długo czeka ale...
chyba ze napisz mi na pw jakiego speca potrzebujesz może mój Zbyszek kogos zna, on z racji swojej niepelnosprawnosci i wielu kontuzji (koszykowka na wózkach jest bardzo brutalnym sportem wbrew pozorom) swego czasu nawiazywal rozne znajomości.
trzymam za słowosolangelica pisze:aaa jakby ci trzeba było masaz zrobić to sluze rekoma![]()
i tak trzymajsolangelica pisze:dziś cwiczylam masaz i na mnie tez cwiczono. kocham te szkolegodzine lezalam i szesc osob po kolei mnie masowalo... minus taki ze potem a musiałam ich tez masowac ale w sumie co mi tam
kobieta odprezona to kobieta szczesliwa
AYO pisze:No, teraz pojęłam![]()
jak będę miała konkretne pytania, to będę pamiętaćAYO pisze:Dobrze Ci radzę charm - konsultuj się z Shirą, ona ma to na świeżo w małym paluszku![]()
pozytywka pisze:czytam po cichu i trzymam kciuki
przede wszystkim za zdrowotne sprawy![]()
zaraz potem za garaż dla koparek![]()
villemo5 pisze:Cześć. Fstyyyyd... znalazłam Was przypadkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, MB&Ofelia i 96 gości