Moderator: Estraven

Bellemere pisze:Na mojej trawce (w sumie to są nasiona jęczmienia bodajże) jest napisane, żeby podlewać połową szklanki wody co dwa dni. Może jej nie uschnę
Milena_MK pisze:To ja też posadzę, może się zainteresują. Kwiatków nie podgryzają, ale warto spróbować. Mocno wymagające są te roślinki? Bo ja lekko zapominalska jestem jeśli chodzi o kwiaty i tym podobne...
Marcyśka pisze:Ja polecam trawę dl kotów firmy Trixe.Ja ją miałam i się sprawdziłąPo kilku dniach zasadzenia w ziemi i staniu na balkonie zaczęłą kiełkować a potem szybko urosła.Raz nawet ją tak mocno podlałam ,że przez ponad 2 tyg. była mokra ziemia ale trawa nie zgniła.
Milena_MK pisze:Marcyśka pisze:Ja polecam trawę dl kotów firmy Trixe.Ja ją miałam i się sprawdziłąPo kilku dniach zasadzenia w ziemi i staniu na balkonie zaczęłą kiełkować a potem szybko urosła.Raz nawet ją tak mocno podlałam ,że przez ponad 2 tyg. była mokra ziemia ale trawa nie zgniła.
U mnie byłby inny problem, bo ja mam z kolei problem z podlewaniem... hehe

Milena_MK pisze:to kupię Trixie w takim razie. A jak mi nie wyjdzie, spróbuję Gimpeta.
A jak nie wyjdzie no to chociaż będę miałą ładną miseczkę 
Bellemere pisze:Hm, w tej trawce z Benka też są jakieś takie przezroczyste gluty, może to ten hydrożel?
Wy się dziewczyny nie martwcie, ja nie mogę mieć w domu ani pół kwiatka, bo umrze śmiercią tragicznązresztą, w ogóle nie lubię kwiatków, chyba, że w ogrodzie/parku/lesie itp. Ani ciętych, ani doniczkowych. Może to przez tę świadomość, że ze mną długo nie pożyją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 23 gości