barbarados pisze:Moje nie szanują takiego kocyka .Z parapetu na podłogę zrzucają a na podłodze się niszczy . I drugiego nie dostaną .
Może im się kolorki nie podobają?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Moje nie szanują takiego kocyka .Z parapetu na podłogę zrzucają a na podłodze się niszczy . I drugiego nie dostaną .
Ewa L. pisze:Myślę że zdecydowanie nie. Według informacji od producenta zamieszczonych na niektórych opakowaniach 5 litrów powinno wystarczyć na 2 tyg. na jedną kuwetę więc przy dwóch zużycie wzrasta dwukrotnie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myślę że zdecydowanie nie. Według informacji od producenta zamieszczonych na niektórych opakowaniach 5 litrów powinno wystarczyć na 2 tyg. na jedną kuwetę więc przy dwóch zużycie wzrasta dwukrotnie.
a jak ja mam 4 kuwetki?![]()
ja kupuje drewniany zbrylajacy cat best eco plus w zooplusie, 40 l (tj 27 kg) wystarcza mi na prawie 3 miesiące,
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myślę że zdecydowanie nie. Według informacji od producenta zamieszczonych na niektórych opakowaniach 5 litrów powinno wystarczyć na 2 tyg. na jedną kuwetę więc przy dwóch zużycie wzrasta dwukrotnie.
a jak ja mam 4 kuwetki?![]()
ja kupuje drewniany zbrylajacy cat best eco plus w zooplusie, 40 l (tj 27 kg) wystarcza mi na prawie 3 miesiące,
Co do eksperymentów żwirkowych mam złe doświadczenie
mir.ka pisze:a twoje panienki nie zazdrosne,że się innymi kotkami zachwycasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402 i 201 gości