A poważnie - mam tego świadomośc. Muszę by bardzo ostrożna. Kto wie, może Cie wykorzystam i zostaniesz oddelegowana (znaczy się: poproszona ) o przetrzepanie potencjalnego domku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Miałam się zapytać co to za budka a to kocia superładna...wszystko masz tam pięknie ..Fajnie tak z domu podziwiać swój ogród marzenie chyba klażdego
![]()
alessandra pisze:wszystko od ludzi zalezy, bydła nie brakuje i w tym mieście, widze raczej więcej niz np. 10 lat temu niestety![]()
ale wystarczy inicjatywa 2-3 osób i inni sa skłonni tez się przyłączyć-wiesz, od kiedy zrobiłam ładny ogródek, jest zamykany, to nagle okazało sie,że ludzie przychodzą popatrzeć , pytają o koty, cos do jedzenia przyniosą, wiekszośc na szczęście nie robi nic-i tak lepiej, prawdę mówiąc, lepiej, aby ignorowali, niż źle robili-sąsiedzi raczej nie maja pretensji, bo widzą ,z e jest czysto, kwiaty posadzone, jest przyjemniej niz były powyrywane badyle i butelki wywalane , syf ogólny kiedy ogródek był otwarty i menele łazily
morelowa pisze:Ola, przecież Ty też człowiek, więc to nie taka znowu inwektywa![]()
Ale ja też chcę mieć takich sąsiadów!
U nas jest zieleń naokoło. I co z tego, skoro pełno śmieci - jak nie nawieje, to sobie sami sąsiedzi nawrzucają. Nawet nie sa tacy wredni jacyś, tylko totalnie bezmyślni i nie kumaci - z samochodu pod własnymi oknami niemalże wyrzucąI nie da się porozumieć, nie, oni po prostu uważają, ze tak jest w porządku, więc nie ma czego zmieniać.
Sąsiadka - to co o niej już pisałam, co to Ola, wiesz.. - poza innymi pomysłami, ma taki, że wyrzuca z balkonu jakieś obierki, widzę to na własne oczy. Robi to by nie wyrzucać do kubła z organicznymi, albo by ponawozić krzaki- nie wiem. Ale jak przechodze koło niej, albo z balkonu , rzuca za mną 'wstrętna małpa'
![]()
![]()
Nie ma już w tym domu psów. Byly dwa duże, ale się pochorowały na starość i umarły. Są moje dwa koty, nade mną małe akwarium, a pode mną dwie papużki - nawet pogadać nie ma z kim![]()
Dobrze, że są takie miejsca jak u Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ASK@, Google [Bot], puszatek i 35 gości