Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 09, 2013 9:06 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Marcyśka pisze:
Ewa L. pisze:
Marcyśka pisze:
Ewa L. pisze:Pola właśnie wędkę pozbawiła wszystkich piór. 8O

Moja zabawka też tak skończyła

Ale na szczęście mam jeszcze dwie bo w zooplusie była promocja że do dwóch trzecia gratis :mrgreen:

No to się nzywa zapas :mrgreen:
Też ostatnio myślałam by dziewczynkom dokupić nowe zabawki bo jakoś tak ich mało a wędka z piórkiem by się przydałą.Wieć przy następnych zakupach w zooplusie dokupię zabawki i jeszcze zbieram na wielki drapak :ryk:
W sumie to muszę kupić tunel,małe zabawki,wętkę i jeszcze drapak.

U nas są 4 drapaki i tylko z jednego nie korzystają a reszta jest w użyciu. Wędki są z 3 + te dwie nowe, Małych zabawek - myszek, piłeczek i tym podobnych - cały karton po butach a z tunelu zrezygnowałam.
Pożyczyłam kiedyś od jolabuk5 i u nas się nie sprawdził - dziewczynki nie przejawiały zainteresowania tunelem choć pachniał innymi kotkami .
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon wrz 09, 2013 9:19 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

To ja się na razie zbieram i szykuję do tego okulisty.
Jak wrócę to dam znać co i jak :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 09, 2013 9:28 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Ewa L. pisze:To ja się na razie zbieram i szykuję do tego okulisty.

To dozobaczenia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Pon wrz 09, 2013 9:30 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Marcyśka pisze:
Ewa L. pisze:To ja się na razie zbieram i szykuję do tego okulisty.

To dozobaczenia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to pa! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 09, 2013 9:32 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Ewa L. pisze:
Marcyśka pisze:
Ewa L. pisze:
Marcyśka pisze:

Ale na szczęście mam jeszcze dwie bo w zooplusie była promocja że do dwóch trzecia gratis :mrgreen:

Też ostatnio myślałam by dziewczynkom dokupić nowe zabawki bo jakoś tak ich mało a wędka z piórkiem by się przydałą.Wieć przy następnych zakupach w zooplusie dokupię zabawki i jeszcze zbieram na wielki drapak :ryk:

U nas są 4 drapaki i tylko z jednego nie korzystają a reszta jest w użyciu. Wędki są z 3 + te dwie nowe, Małych zabawek - myszek, piłeczek i tym podobnych - cały karton po butach a z tunelu zrezygnowałam.
Pożyczyłam kiedyś od jolabuk5 i u nas się nie sprawdził - dziewczynki nie przejawiały zainteresowania tunelem choć pachniał innymi kotkami .

U mnie to tylkoi z cztery małe zabawki i jeden mały drapak,bo było to z myślą o jednym kotku czyli Alce.Jeszcze dostałam do suchej karmy zabawkę tunel w której jest myszka ale ani jeden ani drugi kot się zbyt nią nie bawią.Wętka będzie da nich sam raz ,a tunl bardziej dla Kropki bo to ona lubi takie zakamarki :ryk: Legowiska na razie nie kupuję bo one śpią gdzie im się pdoba i raczej było by to żadko używane.

Marcyśka

Post » Pon wrz 09, 2013 10:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Cześć , czekam na wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon wrz 09, 2013 11:43 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:A potem czas na Mireczkę będzie bo też 70 któraś jej stuknęła i tobie tez do końca nie za dużo zostało. :mrgreen:

nie chcę szybko :(

Cześć Mireczko!
Czemu nie chcesz szybko?

a bo ja się wolę powoli delektować :wink: , nie jestem tak szybka jak Ty :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon wrz 09, 2013 11:46 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Ewa L. pisze:Tylko mnie się od środy czas skraca bo do pracy idę. :(

a nie idziesz ponownie do lekarza?
nie kazał ci przyjść do kontroli?
pamietaj zdrowie najważniejsze
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon wrz 09, 2013 11:58 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Marcyśka pisze:
Ewa L. pisze:
Marcyśka pisze:

a moze takie legowisko?
viewtopic.php?f=20&t=156455&p=10091543#p10091543
Obrazek

mir.ka

Post » Pon wrz 09, 2013 12:01 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

mir.ka pisze:
Marcyśka pisze:
Ewa L. pisze:
Marcyśka pisze:

a moze takie legowisko?
viewtopic.php?f=20&t=156455&p=10091543#p10091543

Właśnie je oglądałam i raczej będę licytować bo fajne.Kto wie może kociakom się spodoba :ryk:

Marcyśka

Post » Pon wrz 09, 2013 12:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Moja zabawka też tak skończyła[/quote]
Ale na szczęście mam jeszcze dwie bo w zooplusie była promocja że do dwóch trzecia gratis :mrgreen:[/quote]

W sumie to muszę kupić tunel,małe zabawki,wętkę i jeszcze drapak.[/quote]

a moze takie legowisko?
viewtopic.php?f=20&t=156455&p=10091543#p10091543[/quote]

Właśnie je oglądałam i raczej będę licytować bo fajne.Kto wie może kociakom się spodoba :ryk:[/quote]
:ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon wrz 09, 2013 14:42 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Powróciłam! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 09, 2013 14:44 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Legowisko też mi się podoba bo fajne i pewnie Pola by była zadowolona. Ona lubi się chować pod coś np. kołdrę lub koc a ty wygląda na budkę. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 09, 2013 14:50 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

U okulistki byłam ponad 2 godz.Zbadała mnie dokładnie łącznie z badaniem dna oka i ciśnieniem.
Ciśnienie mam 12.5 a norma jest od 11 do 21 czyli bardzo dobre.
Mam bardzo pokręcone naczynia krwionośne i zwapnienia spowodowane wysokim ciśnieniem ale na chwilę obecną nie stanowią zagrożenia.
Przepisała mi również okulary do czytania +1 oko lewe i prawe aby poprawić mój komfort widzenia przy czytaniu i aby nie pogorszyć dość dobrego wzroku.
Wykluczyła przyczyny okulistyczne jako przyczyny bólu głowy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 09, 2013 14:54 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.9

Zakraplała mi z 5 razy oczy a ostatni raz dostałam Atropinę na rozszerzenie źrenic. Wyglądam jak narkoman na haju :mrgreen:
Z daleka widzę całkiem nie źle za to z bliska mam wszystko rozmazane.
Za kilka godzin gdy źrenice mi się zwężą wzrok wróci mi do normalnej ostrości widzenia.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]