A jaką kupujesz? Bo dużo tych trawek wyszło, z Gimpeta są, z Vitakraftu, ja akurat kupiłam jakąś z Benka (pierwszy raz ją widziałam). No i nie wiem, czy kociaste odczuwają jakąś różnicę?
Moderator: Estraven
Bellemere pisze:Haha, na razie pilnie obserwowała proces wsypywania nasion do doniczki i zalewania wodą. Powąchała i odeszła ze wstrętem. Urocza kicia, tak bardzo docenia moje starania.
A jaką kupujesz? Bo dużo tych trawek wyszło, z Gimpeta są, z Vitakraftu, ja akurat kupiłam jakąś z Benka (pierwszy raz ją widziałam). No i nie wiem, czy kociaste odczuwają jakąś różnicę?
Bellemere pisze:Trixie znam - mam od nich szczotkę, wędkę i pierwszy drapak. No i fontannę. I parę innych rzeczy na pewno też się znajdziehm, zobaczymy jak przejdzie ta trawka z Benka, jeśli Luna ją oleje, to poszukam jakiejś innej, może będzie smaczniejsza
Bellemere pisze:Spróbujemy
No i mi się cholerka deszcz rozpadał, a miałam myć okno dzisiaj!
U mnie od rana padał deszcz i dopiero teraz przestałoBellemere pisze:No ja teżale dzisiaj to już było mocne postanowienie poprawy i umyję to okno choćby nie wiem co

Bellemere pisze:Haha, może dlatego każą tę trawkę przykryć na 2 dni - żeby kiciusie nie rozwaliły nasion po całym domu
Ja się dam pogodzie buntować! Ja żądam ciepła!
Milena_MK pisze:i potem one sobie tą trawkę skubią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 9 gości