Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
basidrak20 pisze:Dziwna ta krostka... A wet co na to??
Może pannica dorasta to i trondzik dostaje hihi
Te kilka stron to ją bie wiem kiedy się pojawiło. Tzn wiem ... Jak mnie nie było. Jakieś nowe zdjęcie kotkow poprosimy. Tak w całości.
Nie wiem czemu ale kocie jezyczki są cudowneeee
Ewa L. pisze:Co do tej krostki na pysiu:
kiedyś oglądałam jakiś program o kotach albo gdzieś o tym czytałam - już nie pamiętam gdzie ale nie które koty mają uczulenie na plastykowe miseczki w których dostają jedzenie lub picie. Objawia to się właśnie krostkami na pyszczku i wokół. Dlatego ja nie chcąc sprawdzać przeszłam na naczynia ceramiczne.
Może u Tosi to coś takiego?
Milena_MK pisze:Ewa L. pisze:Co do tej krostki na pysiu:
kiedyś oglądałam jakiś program o kotach albo gdzieś o tym czytałam - już nie pamiętam gdzie ale nie które koty mają uczulenie na plastykowe miseczki w których dostają jedzenie lub picie. Objawia to się właśnie krostkami na pyszczku i wokół. Dlatego ja nie chcąc sprawdzać przeszłam na naczynia ceramiczne.
Może u Tosi to coś takiego?
serio? o kurcze, nie wiedziałam, że plastik może uczulać... słyszałam o metalowych, że mogą zmieniać smak wody, ale nie o plastiku...
mssunflower pisze:zdjęcia po prostu cudne <3 koteczki kwitną z dnia na dzieńa kocie języczki, ja tam uwielbiam jak mnie Młody wylizuje, darmowy peeling
z kolei moja mama tego nie znosi, bo ją boli.
a uczulać może wszystko, jak się okazuje. Młodziak kiedyś dostał skórnej alergii na.. pastę do podłogi
NatjaSNB pisze:Ech, no niestety to "coś" jak było tak i jest, jak Tośka trochę się wygania to obejrzę ją znowu jak to dzisiaj dokładnie wygląda. Wet jest na urlopie cały ten tydzień jeszcze a jednak warto by było do niej z tym iść. Ona zna całą historię, ona poznała się na chorobie, ona jest konkretna. Innemu jakbym zaczęła znowu opowiadać od początku... to raczej poczekam. Chyba że pod koniec tygodnia to się nawet nie zmniejszy, wtedy chyba już pójdę do "byle kogo"Nie drapie się. Obejrzę też dokładnie resztę ciała.
Ewa L. pisze:Prawda że ruseczki są śliczne![]()
![]()
NatjaSNB pisze:Przemyłam jej Borasolem... chyba się nic nie stanie, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1414 gości