Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pchełeczka pisze:Szczerze mówiac nie wiem bo sama ją ukradłam z fb pańci Miauczusia żeby wam pokazać. Ewa robi Miauczusiowi bombowe zdjecia. Naprawdę aż miło popatrzeć.![]()
![]()
PaniKot pisze:Dzień dobryMelduje się nowa pańcia Miauczusia
Kradnijcie zdjęcia ile wlezie - nie miałabym sumienia rujnować Miauczusiowi kariery medialnej
![]()
A tak na marginesie - kocio właśnie chrapie koło mnie na pół pokoju i nie napiszę, gdzie ma show biznes
Najlepiej robić to szybko i bez certolenia się, żeby kto się nie zdążył zorientować
PaniKot pisze:Najlepiej robić to szybko i bez certolenia się, żeby kto się nie zdążył zorientować
On jest, cholera, strasznie bystryi juz samo odkręcenie przeze mnie buteleczki z zakraplaczem poskutkowało ucieczką
Obawiam się, ze niektórych rzeczy nie przeskoczę, zwłaszcza że nie mam drugiej pary rąk do pomocy
Poncho - np. stary recznik z wycietym otworem na glowe - zarzucasz na kota. Mocno mu to ogranicza łapoczyny, a w razie czego mozna przez material latwo przytrzymac. I wtedy zakroplic oczy jest duzo prosciej.
PaniKot pisze:Poncho - np. stary recznik z wycietym otworem na glowe - zarzucasz na kota. Mocno mu to ogranicza łapoczyny, a w razie czego mozna przez material latwo przytrzymac. I wtedy zakroplic oczy jest duzo prosciej.
O właśnie - super pomysłmuszę jutro spróbować. Niby takie proste, a na pierwszy strzał nie wpadnie człowiekowi do głowy
![]()
Dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 25 gości