Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:przed samym wyjściem ze schronu dziewczyny długo mu te uszy czyściły, chyba dostał antybiotyk (zobacz w książeczce)
ja go trochę wyczesałam dyfuzorem
cieszę się, że się tak wkomponował w towarzystwo
justyna8585 pisze:a czy on nie był też leczony na koci katar?Dziwne by było,gdyby nie...
W książeczce nic nie pisze?
Liwia_ pisze:Nie jestem przekonana, czy jest to najlepsza decyzja, ale chyba nie mam w tym momencie za wiele do powiedzenia.
Akurat dziś dostałam prośbę o kontakt w sprawie jego adopcji na tablicy, pierwszą odkąd Timek był ogłaszany.
Zostaje mi chyba tylko poprosić o możliwość odwiedzenia Timka, gdy będę w stanie wybrać się w taką podróż. Jeżeli chodzi o finanse, ciągle chciałabym by pomogły w diagnostyce i ew. leczeniu łapki.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Liwia_ pisze:Nie jestem przekonana, czy jest to najlepsza decyzja, ale chyba nie mam w tym momencie za wiele do powiedzenia.
Akurat dziś dostałam prośbę o kontakt w sprawie jego adopcji na tablicy, pierwszą odkąd Timek był ogłaszany.
Zostaje mi chyba tylko poprosić o możliwość odwiedzenia Timka, gdy będę w stanie wybrać się w taką podróż. Jeżeli chodzi o finanse, ciągle chciałabym by pomogły w diagnostyce i ew. leczeniu łapki.
Ola,bedziesz mile widziana w moim domu,ja na bierzaco bede tutaj pisac co jest,na e-maila Tobie zdjecia wysyłać.Wkleimy świstki i jak trzeba będzie skonsultujemy jeszcze nózke w Warszawie.Dzisiaj mały z nózka lepiej,podpiera się na niej,wczoraj ja wlókł,wiec to potrwa,żeby podjac dobra decyzję:czy usztywnić,czy lepszy specjalista to obejrzy.
Mówiłaś,ze nie ma wcale o niego zapytań,wiec myslałam,ze u mnie zostanie.Nie gniewaj się ,na pewno pomozesz innym kotom,a ja na ten moment zostawiam Timka u nas i tutaj ofiicjalnie mówie,że nie zamierzam sie wiecej dokocać.Ostatniego kota adoptowalam 2 lata tamu,był chory i juz go nie ma.Timek jest kotem najmłodszym teraz i ostatnim na długi czas kotem.
Za wszystko dziękuję.bedę szukala waszym kotom dt,czy ds,widze ile tych biedaków wszedzie jest.Ciesze sie tez ,ze Bunia tez niebawem ze schronu wybędzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: draco_kot, Hana, puszatek, Zeeni i 116 gości