Trojek dostał pro-cox także cała 6 jest po pierwszej dawce. Proszę obserwujcie czy one jedzą i proszę o wrzucenia ich na stronę schronu...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:One co chwile są jakieś niewyraźne albo ni jedzą. Dwa, co są jeszcze "u mnie" są na antybiotyku![]()
Trojek dostał pro-cox także cała 6 jest po pierwszej dawce. Proszę obserwujcie czy one jedzą i proszę o wrzucenia ich na stronę schronu...
terenia1 pisze:Mara S pisze:One co chwile są jakieś niewyraźne albo ni jedzą. Dwa, co są jeszcze "u mnie" są na antybiotyku![]()
Mara ile tych kociaków jest jeszcze u Ciebie? wrzucenie na stronę schroniska nie rozwiąże sytuacji, jest tam cała masa kotów schroniskowych i nie tylko - robisz im ogłoszenia, odnawiasz je - bez ogłoszeń domów nie znajdą. Piotrek nie nadąża z tymi kociakami co są w schronie bo jest tam codziennie, robi zdjęcia, oprócz tego adopcje, telefony i non stop napływają nowe koty.
fruciu pisze:Oli pojechał do domu, zawieźliśmy go żeby zobaczyć jak ta kotka zareaguje
Oli wyluzowany obszedł pół domu, dał się wygłaskać a Zocha normalnie strach w oczach....ale tylko za nim chodziła i i jak się do niej zbliżał fuczała ale nie wyglądało jakby miało iść na zęby albo pazury ale zobaczymy... narazie jestem dobrej myśli, z tego wszytskiego zapomniałam umowy adopcyjnej, odbiorę od niej w poniedziałek
terenia1 pisze:fruciu pisze:Oli pojechał do domu, zawieźliśmy go żeby zobaczyć jak ta kotka zareaguje
Oli wyluzowany obszedł pół domu, dał się wygłaskać a Zocha normalnie strach w oczach....ale tylko za nim chodziła i i jak się do niej zbliżał fuczała ale nie wyglądało jakby miało iść na zęby albo pazury ale zobaczymy... narazie jestem dobrej myśli, z tego wszytskiego zapomniałam umowy adopcyjnej, odbiorę od niej w poniedziałek
No to kciuki za Oluśka![]()
oby Zocha go pokochqała z wzajemnością
Agata super
![]()
Na wszelki wypadek ogłoszeń jeszcze nie ściągamy.
fruciu pisze:Oli pojechał do domu, zawieźliśmy go żeby zobaczyć jak ta kotka zareaguje
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 09.09.-15.09.
09.09. pon. rano brak wiecz. Mara
10.09. wtorek rano brak wiecz. Teresa
11.09. środa rano brak wiecz. Mara
12.09. czwartek rano brak wiecz. Teresa
13.09. piątek rano brak wiecz. Agata
14.09. sobota rano Agata wiecz. brak
15.09. niedziela rano brak wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, kasiek1510, puszatek i 56 gości