Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
slapcio pisze:a Timek jechał sam, czy koszty były dzielone? No i czy pan specjalnie jechał z Łodzi i z powrotem, czy udało się podpiąć Timka pod powrót skądśtam?.
slapcio pisze:świetny kociambr z Timka
justyna8585 pisze:Dobrze,że ma taki super charakter
BOZENAZWISNIEWA pisze:Timek podczas czyszczenia kopalni zaczał kichac,wywalił troszke glutów,a uszy masakra.6 patyczków czarnych z jednego ucha lewego,drugie w lepszym stanie,ale tam jeszcze jest sporo.Młody zaczał popiskiwac,wiec rozmaczamy troche płynem do czyszcenia uszu,wieczorem powtórzymy i zapodamy Oridermyl.
Sporo zjadł suchej,wiec dobrze jest...
BOZENAZWISNIEWA pisze:Timek jako łóżko przewodnie wybrał sobie deske do prasowania.Tam tez dostał na kolacje dzisiaj....parówkęNie chciał ani kurczaka,ano wołowiny,nie wiem co jest grane-parówkę zjadł...Byc może wystarcza mu sucha na razie,nie wiem-jest wartościowa-bezzbozówka +RC.No mam w domu dwa koty jakie jedza tylko suche,ale to starsze koty juz z nawykiem...Przyzwyczajona jestem,że młode koty wcinaja miecho,a tu o tak
![]()
Widziałam jak źle zeskoczył z krzesła...polecial na pysk,bo na tej nózce nie dał się rady podeprzeć.Obserwuje bacznie jak się nia posługuje,widze,że ma czucie w paluszkach,ale nie daje rady nózki uzywac jak nalezy.Większosc dzisiejszego dnia ciagna ja,widzialam,jak zewnetrzna cześc była podkulona do środka i normalnie nózeczkę wlókł.Wczoraj wskakiwał na krzeslo i fotel,dzisiaj tez,ale z trudnoscią.Co jakis czas jak idzie popiskuje...jestem coraz pewniejsza,ze ta nózka go boli
![]()
No nic,taki final dnia,wystarczy,że siąde na fotel to juz mlody na mnie "leci"i cmoka mnie (nie wiecie ..."a mój synek z przejęciem kwituje"picu chce"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Chantel, Google [Bot], Paula05, puszatek i 186 gości