ALA,KROPKA I PUSIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 06, 2013 19:15 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Ewa dziękuje za nagrodę za konkurs.Bardzo ciekawa książka a dziewczynki dziękują za kabanoski :mrgreen:

Obrazek

Kabanos od Ewy które od razu musiała spróbować Kropka :ryk:

Obrazek
Obrazek
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Pt wrz 06, 2013 19:19 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Widać, że smakowały :) moje też lubią kabanoski, oj bardzo.

Urocze zdjęcia, wspaniałe dziewczyny!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt wrz 06, 2013 19:21 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Milena_MK pisze:Widać, że smakowały :) moje też lubią kabanoski, oj bardzo.

Urocze zdjęcia, wspaniałe dziewczyny!

:1luvu:
Zaraz dodam jeszcze zdjęcia które przed chwilą zrobiłam z nowej zabawy dziewczynek.

Marcyśka

Post » Pt wrz 06, 2013 19:22 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Śliczności dwie <3

Pamiętam jak mojej Lunie kupiłam kabanosy. Ta łajza od razu mi go wyrwała z ręki i pobiegła z nim w kąt, żeby zjeść w spokoju, ale zamiast pogryźć, próbowała zjeść całego naraz :roll: prawie się udławiła, wpakowała sobie chyba do połowy przełyku tego kabanosa... Musiałam jej dzielić na kawałeczki potem :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Pt wrz 06, 2013 19:25 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Bellemere pisze:Śliczności dwie <3

Pamiętam jak mojej Lunie kupiłam kabanosy. Ta łajza od razu mi go wyrwała z ręki i pobiegła z nim w kąt, żeby zjeść w spokoju, ale zamiast pogryźć, próbowała zjeść całego naraz :roll: prawie się udławiła, wpakowała sobie chyba do połowy przełyku tego kabanosa... Musiałam jej dzielić na kawałeczki potem :mrgreen:

Ja moim roździelam bo tak to nie zjedzą.
Ala nie zjadła dużo kabanosa więc reszte pokrojonego położyłam na biórkop.Jak oczywiście mogłam się spodziewać po godzinie już go nie było :ryk: Maleństwo zjadło za dwuch.

Marcyśka

Post » Pt wrz 06, 2013 19:31 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

O, no bo ja kiedyś myślałam, że on sobie będzie ładnie odgryzać kawałeczki, ale niestety :D

Kropeczka rozrabiaka <3
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt wrz 06, 2013 19:34 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Chciałam wszystkim zaprezentować nową zabawę dziewczynek.
Kropcia chowa się pod kołdrę,lecz jest taka malutka ,żę czasem można jej nie zauważyć i na nią usiąść dla tego zawsze sprawdzam czy jej nie ma :| Przed chwilą Kropka schowała się pod kołdrę a Alka zaczęłą jej szukać.Najpierw usiadła w kącie i obserwowała gdzie ona jest.Później ją chyba zauważyłą i się na nią trochę położyła.Jednak Kropka leżałą nadal pod tą pościelą i nic jej to nie przeszkadzało :ryk: A o to świeże zdjecia w stylu ''ukryty detektyw ''

Obrazek
Ala pod Kropką :mrgreen:
Obrazek
Alka która zastanawia się nad kryjówką Kropki.
Obrazek

Marcyśka

Post » Pt wrz 06, 2013 19:40 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Jaaaakie oneee są słooooodkie :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt wrz 06, 2013 20:05 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

kochane :1luvu: Ala jaka minka przy szukaniu! boska!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt wrz 06, 2013 20:16 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Milena_MK pisze:kochane :1luvu: Ala jaka minka przy szukaniu! boska!

Alka to zawsze szczela takie miny :ryk: :ryk: Taki jej grymas hrabiny

Marcyśka

Post » Pt wrz 06, 2013 20:30 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Marcyśka pisze:Chciałam wszystkim zaprezentować nową zabawę dziewczynek.
Kropcia chowa się pod kołdrę,lecz jest taka malutka ,żę czasem można jej nie zauważyć i na nią usiąść dla tego zawsze sprawdzam czy jej nie ma :| Przed chwilą Kropka schowała się pod kołdrę a Alka zaczęłą jej szukać.Najpierw usiadła w kącie i obserwowała gdzie ona jest.Później ją chyba zauważyłą i się na nią trochę położyła.Jednak Kropka leżałą nadal pod tą pościelą i nic jej to nie przeszkadzało :ryk: A o to świeże zdjecia w stylu ''ukryty detektyw ''

Obrazek
Ala pod Kropką :mrgreen:
Obrazek
Alka która zastanawia się nad kryjówką Kropki.
Obrazek

Słodziaki z nich niesamowite :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob wrz 07, 2013 11:10 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Zdjęcia z dzisiejszego obiadku :mrgreen: Zajadały się nową karmą ale oczywiście zanim zrobiłam zdjęcie Alka zaczęła już uciekać :ryk:

Obrazek
Buziak od Alci :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
I oczywiście Kropka przy butach :ryk:
Obrazek

Marcyśka

Post » Sob wrz 07, 2013 11:11 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Śliczne pysiulki! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pola też ma upodobania do obuwia.Gości zawsze wita od obwąchania im butów. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob wrz 07, 2013 11:19 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Hahaha, tym razem Ala walnęła świetną minę na tym zdjęciu! :love:

I co, nowa karma smakowała? ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Sob wrz 07, 2013 11:29 Re: Kropka i Ala-rozbrykane dziewczynki zapraszają :)

Bellemere pisze:Hahaha, tym razem Ala walnęła świetną minę na tym zdjęciu! :love:

I co, nowa karma smakowała? ;)

I to jeszcze jak :ok:
Kupiłam teraz Felix paczkowany po 4 saszetki.Teraz dałam im z kurczakiem i pomidorami.Bardzo im samkowało chociaż pewnie nie były zadowolnee z tego ,żę nie było tam sosu.

Marcyśka

[poprzednia][następna]