Pierwszy post na forum choć już od dawna przeglądane

Jak w temacię po stracie 3 tygodnie temu mojego ukochanego długowłosego rudzielca, szukam kociaka długowłosego lub ze srednio długim włoskiem lub młodzież do 1 roku! Płeć mi obojętna . Moja ruda kocica była w typie kota syberyjskiego ...
Pierwsza ważna informacja to że szukam kota do domu WYCHODZĄCEGO co pewnie wielu przypadkach mnie dyskwalifikuje ale może.... O ile w okresie jesienno-zimowym jest możliwe niewypuszczenie kota to latem staje się ie możliwe, po prostu dzieciaki spędzają mnóstwo czasu na dworzu a ja muszę mieć je na oku więc cały czas taras jest otwarty.
A teraz od nas: domek szeregowy z niewielką działką, okolica spokojna na obrzeżach miasta, w domu trójka dzieciaków 7,5 roku 4,5 roku i 15 miesięcy, dzieci wychowywane z kotami i psem, nie meczą i nie mają głupich pomysłów w stosunku do kotów najmłodsze już pomału rozumie że do kotka nie można za mocno "kochać" dlatego też szukam młodego kociaka, co też nie będzie od razu zbliżającego dziecka drapał!lub starszego co będzie dzieci akceptował.
W domu w zasadzie są dwie kocice po sterylizacji jedna 4,5 roku biało czarna ale ona jest raczej takim kotkiem dochodzącym oraz 3 letnia kotka jej córka typowy "pingwin" to typowy kot jednej pani czyli mnie nad czym strasznie ubolewa najstarsza córka (ruda kotka z nią spała , do niej się przytulała miziała itd) . W domu też jest suczka colie z adopcji ale to pies co kocha wszystko co się rusza