fruciu pisze:MarKotek pisze:Bardzo proszę jesli ktos bedzie pytał o czarną kotke pamietac ze u mnie jest kotka ze schroniska
naprawde niewiem co sie dzieje ale kotka jest u nas od kwietnia -nigdy chyba zaden tymczasowy kot tak długo u mnie nie był i poprostu sie zastanawiam czy ona wogole znajdzie dom-ma ogłoszenia ciagle je odswierzam ale nic kompletnie nawet jednego telefonu nie bylo
ja tez mam czarna kotkę i nawet mnie nie straszu mnie osobisty kot robi bunt i dziś centralnie nasikał na łóżko, gdybym nie widziała to bym zwaliła na tę malutką
obawiam się że nie będę mogła jej mieć tak długo, jak depresje Lenka się utrzyma, teraz przemyka po domu głównie nocą, teraz się zastanawiam że może wcześniej to nie Tajga mi siurała w domu tylko któryś z nich, może nie lubią kotek, Oli jest i nic ...
babka, która ja znalazła na działkach chyba postawiła sobie za cel pomóc mi znaleźć jej dom, ale niestety nakręciła mi babkę co "uwielbia" zwierzęta ale mieszka gdzieś pod lasem, podobno przygarnia wszystko o może też wziąć podobno Nole, ale nie wiem sama, zapewne ani jej nie wsterylizuje jak przyjdzie pora, nie mówiąc o dalszych szczepieniach itp. i narazie ją zbywam kontrolami
ynie podoba mi się ten pomysł, ale nie wiem jak długo będę mogła ją trzymać w domu,
Agatko, znajdzie domek, spokojnie
Porob ogłoszenia, napisz sama od siebie coś wiecej o kici i podaj swój nr, wtedy wszystko w Twoich rękach