KOCIA CHATKA - radości i smutki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 04, 2013 20:56 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

fruciu pisze:
MarKotek pisze:Bardzo proszę jesli ktos bedzie pytał o czarną kotke pamietac ze u mnie jest kotka ze schroniska
naprawde niewiem co sie dzieje ale kotka jest u nas od kwietnia -nigdy chyba zaden tymczasowy kot tak długo u mnie nie był i poprostu sie zastanawiam czy ona wogole znajdzie dom-ma ogłoszenia ciagle je odswierzam ale nic kompletnie nawet jednego telefonu nie bylo

ja tez mam czarna kotkę i nawet mnie nie strasz 8O u mnie osobisty kot robi bunt i dziś centralnie nasikał na łóżko, gdybym nie widziała to bym zwaliła na tę malutką :evil: obawiam się że nie będę mogła jej mieć tak długo, jak depresje Lenka się utrzyma, teraz przemyka po domu głównie nocą, teraz się zastanawiam że może wcześniej to nie Tajga mi siurała w domu tylko któryś z nich, może nie lubią kotek, Oli jest i nic ...
babka, która ja znalazła na działkach chyba postawiła sobie za cel pomóc mi znaleźć jej dom, ale niestety nakręciła mi babkę co "uwielbia" zwierzęta ale mieszka gdzieś pod lasem, podobno przygarnia wszystko o może też wziąć podobno Nole, ale nie wiem sama, zapewne ani jej nie wsterylizuje jak przyjdzie pora, nie mówiąc o dalszych szczepieniach itp. i narazie ją zbywam kontrolami
ynie podoba mi się ten pomysł, ale nie wiem jak długo będę mogła ją trzymać w domu,

Agatko, znajdzie domek, spokojnie
Porob ogłoszenia, napisz sama od siebie coś wiecej o kici i podaj swój nr, wtedy wszystko w Twoich rękach :) ja nie wierze, zeby maluch nie znalazł domu :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Śro wrz 04, 2013 20:57 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Anett84 pisze:To dziwne, bo ja mam prawie codziennie tel o kociaki a mam tylko dwa ogłoszenia
Jutro jeden czarnulek jedzie do domu

Może opisy robisz lepsze - albo szczęścia masz masę .
Plissss Aneta weź i wyadoptuj mi Śnieżkę :?
Martwię się do jakiego domku ją reklamować bo to tajfun (więcej na moim wątku viewtopic.php?f=13&t=108074&start=810 )
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro wrz 04, 2013 20:58 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Dorota Wojciechowska pisze:
Anett84 pisze:To dziwne, bo ja mam prawie codziennie tel o kociaki a mam tylko dwa ogłoszenia

Może opisy robisz lepsze - albo szczęścia masz masę .
Plissss Aneta weź i wyadoptuj mi Śnieżkę :?
Martwię się do jakiego domku ją reklamować bo to tajfun (więcej na moim wątku viewtopic.php?f=13&t=108074&start=810 )

I Nole, ja chyba mam więcej szczęścia do dorosłych ;-)

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Śro wrz 04, 2013 21:03 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Nie chwaląc sie, jakoś te adopcję mi wychodzą :)
Jak wyadoptuje moje cukiereczki to wezmę od was maluchy, ale maja być po szczepieniach :)
A ja uwielbiam koty z tajfunem w pupie :) u nas same takie :)

Anett84

Post » Śro wrz 04, 2013 21:06 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Anett84 pisze:Nie chwaląc sie, jakoś te adopcję mi wychodzą :)
Jak wyadoptuje moje cukiereczki to wezmę od was maluchy, ale maja być po szczepieniach :)
A ja uwielbiam koty z tajfunem w pupie :) u nas same takie :)

Ja się polecam do dorosłych, mogą mieć skrzywienie psychiczne. Wolę leżeć pod łóżkiem i karmić z ręki niż ciągle prać i zbierać wszystko po małych tajfunach

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Śro wrz 04, 2013 21:10 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

A ja widzę że metraż dla Śnieżynki za mały, ak by się wybiegała wyszalała nie była by taka dopalona.
A jak mała energiczna kicia jest zamknięta w małym pokoju (bo ja w pracy) a póxniej nie może rozwinąc skrzydeł (bo stare zgredy nie dają - Big i Sheba :twisted: i ciocia) to i kot szaleje i szkudzi.
U mnie Śnieżynka drugie szczepienie ma 18 września :roll:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro wrz 04, 2013 21:13 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Na dodatek macie dziewczynki a w tym roku wysyp chłopaków - na pewno znajdą domki (a że Aneta ma szczęście to osobiście też nie wątpię :P )

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro wrz 04, 2013 21:29 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Dziczkę - mamuśkę z górnego boksu zawiozłam dzis do Lupusa na sterylkę , jutro ma sterylkę potem do schroniska na przetrzymanie po sterylce i potem na wolność. Następna dziczka zwana Furią sterylkę ma umówioną w przyszłym tygodniu na wtorek w poniedziałek zawiozę ją do Lupusa.
W następną sobotę zabiorę na II szczepienie malutką czarnuszkę z boksu na samym dole, i Ninę i jej siostrę.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro wrz 04, 2013 21:34 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Anett84 pisze:

Anetko, który czarnulek :D i dziś gadał z Piotrkiem - kociaki z mega kk nie były czipowane ani nic, natomiast ten niebieski czy srebrny co go wczoraj wyadoptowałaś i jego rodzeństwo czarny kociak mają czipy - postaram się zabrać ich książeczki zdrowia ze schroniska i zostawie w kociarni, dam Ci znać.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro wrz 04, 2013 21:36 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

terenia1 pisze:
Anett84 pisze:

Anetko, który czarnulek :D i dziś gadał z Piotrkiem - kociaki z mega kk nie były czipowane ani nic, natomiast ten niebieski czy srebrny co go wczoraj wyadoptowałaś i jego rodzeństwo czarny kociak mają czipy - postaram się zabrać ich książeczki zdrowia ze schroniska i zostawie w kociarni, dam Ci znać.

Ok Tereniu
Teraz po tych moich obiekcjach to raczej żaden maluch jutro nie będzie wyadoptowany :(

Anett84

Post » Śro wrz 04, 2013 22:17 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Kolejne podejście:
Obrazek

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Śro wrz 04, 2013 22:20 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

WOW! udało się :)
Dzięki Dziewczyny za pomoc :)
To duże na górze to moja Tina, a to pod nią to Groszek, mój tymczas, widzicie jak cierpliwie znosi wybryki mojej tygrysicy? :)

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Śro wrz 04, 2013 22:23 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

:ok:
masKotka? pisze:WOW! udało się :)
Dzięki Dziewczyny za pomoc :)
To duże na górze to moja Tina, a to pod nią to Groszek, mój tymczas, widzicie jak cierpliwie znosi wybryki mojej tygrysicy? :)
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw wrz 05, 2013 12:53 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Mara S pisze:Dziś do domku pojechał Trojek - brat Szariki. Chłopak, który dzwonił do Teresy, a później do mnie podobno miał numer od kumpla, co adoptował od nas na początku roku jakąś Sabinkę. Osobiście nie pamiętam ale ok. Pożyczyłam mu mój transporterek bo torba na kota, którą kupił, była na niego z 3x za duża (a to taka, że główka ma wystawać) :D

Trojek wraca z adopcji - podobno alergia u ojca tej dziewczyny - no żesz ku... - jakieś pechowe te koty :? Marta jak masz namiary do tych ludzi, co wzięli Szarikę to zadzwoń proszę i zapytaj czy nie chcą jej czasem też oddać :twisted:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw wrz 05, 2013 12:58 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Po jednym dniu alergia :lol: :lol: to jakaś dziwna odmiana :lol: może to alergia na kolor kota :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]