Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 03, 2013 23:28 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

To ja sie pomylilam-przepraszam.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro wrz 04, 2013 8:56 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

vailet pisze:
Zosik pisze:To ja jeszcze puszkę podbiję o złotówkę.
Wiecznie u nas rozsypane to suche...

Ech Zosik :( Nie było mnie w domu. Mogłaś od razu dać więcej, a tak ja mam trzy koty i karmy wet mi się mylą. No cóż to licytacja których nie cierpię. Wolę Kup Teraz. Gratulacje niech Ci służy ta puszka :ok: Pomyliłam Urinary i dałam małej kotce...dlatego puszkę chciałam.

Wybacz vailet, nie wiedziałam, że ta puszka dla Ciebie jest taka ważna...
Puszka jest Twoja, jeżeli blackmagic się na to zgadza.

Edit: złotóweczkę oczywiście dopłacam, żeby Nóżkin nie był stratny ani o grosik ;)
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro wrz 04, 2013 11:11 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

Witam.
Mam nadzieje że kubeczek jest mój. Proszę o informację jak mogę podać dane do wysyłki.

aleryb

Od: Pon wrz 02, 2013 14:02

Post » Śro wrz 04, 2013 13:06 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

Zosik pisze:
vailet pisze:

Ech Zosik :( Nie było mnie w domu. Mogłaś od razu dać więcej, a tak ja mam trzy koty i karmy wet mi się mylą. No cóż to licytacja których nie cierpię. Wolę Kup Teraz. Gratulacje niech Ci służy ta puszka :ok: Pomyliłam Urinary i dałam małej kotce...dlatego puszkę chciałam.

Edit: złotóweczkę oczywiście dopłacam, żeby Nóżkin nie był stratny ani o grosik ;)

Zosik takie są zasady, fakt że nikt jej nie licytował i nie Twoja wina. Wiesz ja ją wezmę jeśli wysyłka będzie ok. 10zł. bo nadal nie dostałam odpowiedzi ile to waży :roll: i czy można paczką zwykłą wysłać . Może PW napiszę do założycielki bazarku? Zapytam i wtedy dam znać. Jest post gdzie pytałam o koszta wysyłki i nic :roll: A Ty mieszkasz na miejscu tam gdzie jest ta puszka? Jeśli tak to oddam Ci to co Twoje :oops:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro wrz 04, 2013 13:10 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

vailet pisze:
Zosik pisze:
vailet pisze:

Zosik takie są zasady, fakt że nikt jej nie licytował i nie Twoja wina. Wiesz ja ją wezmę jeśli wysyłka będzie ok. 10zł. bo nadal nie dostałam odpowiedzi ile to waży :roll: i czy można paczką zwykłą wysłać . Może PW napiszę do założycielki bazarku? Zapytam i wtedy dam znać. Jest post gdzie pytałam o koszta wysyłki i nic :roll: A Ty mieszkasz na miejscu tam gdzie jest ta puszka? Jeśli tak to oddam Ci to co Twoje :oops:

Nie, ja też mieszkam daleko.

Ja z kolei jestem w domu dopiero wieczorem, czasem bardzo późnym, dlatego przed 22 zajrzałam na bazarek.

To daj znać, co na to blackmagic. Jeżeli się dogadacie, to ja puszeczkę Ci odstępuję 8)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro wrz 04, 2013 13:22 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

Zosik już dałam PW blackmagic, ale kiedy ona będzie nie wiem :? Pytam ją o koszt wysyłki bo mi nie wiadomo ile pucha ok. 2 kg karmy może ważyć, ale czy do 1 kg wejdzie? Zobaczymy co mi odpisze blackmagic, a w ogóle to Ci dziękuję nawet jeśli założycielka wątku się nie zgodzi :) Za sam fakt...
Obrazek ,

vailet

Post » Śro wrz 04, 2013 19:20 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

jestem, ogarniam, pw piszę...
wysyłka puszki to 9,50, ale ulvhedinn deklaruje, że do Bydgoszczy będzie jechać jakoś 14-15.09 więc by zawiozła i od razu zainkasowała :) także do vailet na razie numeru konta nie wysyłam

blackmagic

Od: Wto lis 16, 2010 21:09

Post » Śro wrz 04, 2013 19:43 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

blackmagic pisze:jestem, ogarniam, pw piszę...
wysyłka puszki to 9,50, ale ulvhedinn deklaruje, że do Bydgoszczy będzie jechać jakoś 14-15.09 więc by zawiozła i od razu zainkasowała :) także do vailet na razie numeru konta nie wysyłam

Tak? :D To byłoby extra bo trzy koty jedzą, oj jedzą :) i ta dyszka to dla mnie dużo. Jak coś się zmieni bo ja pisałam PW do ulvhedinn, ale mi nic nie odpisała i myślałam że nic z tego. To co jej dać te 20zł. za puszkę by była jasność :) :?: Aż tak mi się nie spieszy dostosuję się :ok: Bardzo, bardzo dziękuję i Zosik też :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro wrz 04, 2013 19:45 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

Zosik jeśli pozwolisz to ja w takim razie dołożę te 1zł skoro bez wysyłki by mnie wyszło :) :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro wrz 04, 2013 20:28 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

vailet pisze:Tak? :D To byłoby extra bo trzy koty jedzą, oj jedzą :) i ta dyszka to dla mnie dużo. Jak coś się zmieni bo ja pisałam PW do ulvhedinn, ale mi nic nie odpisała i myślałam że nic z tego. To co jej dać te 20zł. za puszkę by była jasność :) :?: Aż tak mi się nie spieszy dostosuję się :ok: Bardzo, bardzo dziękuję i Zosik też :1luvu:

do ulvhedinn dzwoniłam i jeśli nic się nie zmieni, to jedzie na zawody do Sicienka w weekend 14-15.09 i jak najbardziej jej możesz te 20zł przekazać, bo kasa dla Nózkina pod jej opieką i tak

blackmagic

Post » Śro wrz 04, 2013 20:54 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

blackmagic pisze:
vailet pisze:Tak? :D To byłoby extra bo trzy koty jedzą, oj jedzą :) i ta dyszka to dla mnie dużo. Jak coś się zmieni bo ja pisałam PW do ulvhedinn, ale mi nic nie odpisała i myślałam że nic z tego. To co jej dać te 20zł. za puszkę by była jasność :) :?: Aż tak mi się nie spieszy dostosuję się :ok: Bardzo, bardzo dziękuję i Zosik też :1luvu:

do ulvhedinn dzwoniłam i jeśli nic się nie zmieni, to jedzie na zawody do Sicienka w weekend 14-15.09 i jak najbardziej jej możesz te 20zł przekazać, bo kasa dla Nózkina pod jej opieką i tak

Super :ok: a jeśli jednak czego bym nie chciała coś się zmieni to dajcie mi znać na PW :)
Obrazek ,

vailet

Post » Czw wrz 05, 2013 8:22 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

No to dobrze, że wszystko się wyjaśniło :)
Ja czekam w takim razie na książkę :)
Miłego dnia wszystkim życzę :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw wrz 05, 2013 8:34 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

Zosik pisze:No to dobrze, że wszystko się wyjaśniło :)
Ja czekam w takim razie na książkę :)
Miłego dnia wszystkim życzę :D

Tak Zosik :D W sumie należy Ci się podziękowanie bo pucha była twoja :oops: Dzięki Ci za wyrozumiałość i życzymy także miłego dnia :)
Obrazek ,

vailet

Post » Czw wrz 05, 2013 14:22 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

Witam. Dziękuję za podanie numeru konta, przelew zrobiłam z ``górką ``. Czekam na paczuszkę. :lol: :kotek:

aleryb

Od: Pon wrz 02, 2013 14:02

Post » Czw wrz 05, 2013 23:22 Re: Puszka i kubek RC i coś jeszcze... dla Nóżkina

Doszły wpłaty od Zosik i aleryb (dziękujemy za nadpłatę 2,50zł :))

aleryb - adres do wysyłki jak w przelewie?

blackmagic

[poprzednia][następna]