Moderator: Moderatorzy
vailet pisze:Zosik pisze:To ja jeszcze puszkę podbiję o złotówkę.
Wiecznie u nas rozsypane to suche...
Ech ZosikNie było mnie w domu. Mogłaś od razu dać więcej, a tak ja mam trzy koty i karmy wet mi się mylą. No cóż to licytacja których nie cierpię. Wolę Kup Teraz. Gratulacje niech Ci służy ta puszka
Pomyliłam Urinary i dałam małej kotce...dlatego puszkę chciałam.
Zosik pisze:vailet pisze:Zosik pisze:To ja jeszcze puszkę podbiję o złotówkę.
Ech ZosikNie było mnie w domu. Mogłaś od razu dać więcej, a tak ja mam trzy koty i karmy wet mi się mylą. No cóż to licytacja których nie cierpię. Wolę Kup Teraz. Gratulacje niech Ci służy ta puszka
Wybacz vailet, nie wiedziałam, że ta puszka dla Ciebie jest taka ważna...
Puszka jest Twoja, jeżeli blackmagic się na to zgadza.
Edit: złotóweczkę oczywiście dopłacam, żeby Nóżkin nie był stratny ani o grosik
vailet pisze:Zosik pisze:vailet pisze:Zosik pisze:To ja jeszcze puszkę podbiję o złotówkę.
Wybacz vailet, nie wiedziałam, że ta puszka dla Ciebie jest taka ważna...
Puszka jest Twoja, jeżeli blackmagic się na to zgadza.
Edit: złotóweczkę oczywiście dopłacam, żeby Nóżkin nie był stratny ani o grosik
Zosik takie są zasady, fakt że nikt jej nie licytował i nie Twoja wina. Wiesz ja ją wezmę jeśli wysyłka będzie ok. 10zł. bo nadal nie dostałam odpowiedzi ile to ważyi czy można paczką zwykłą wysłać . Może PW napiszę do założycielki bazarku? Zapytam i wtedy dam znać. Jest post gdzie pytałam o koszta wysyłki i nic
A Ty mieszkasz na miejscu tam gdzie jest ta puszka? Jeśli tak to oddam Ci to co Twoje
blackmagic pisze:jestem, ogarniam, pw piszę...
wysyłka puszki to 9,50, ale ulvhedinn deklaruje, że do Bydgoszczy będzie jechać jakoś 14-15.09 więc by zawiozła i od razu zainkasowałatakże do vailet na razie numeru konta nie wysyłam
vailet pisze:Tak?To byłoby extra bo trzy koty jedzą, oj jedzą
i ta dyszka to dla mnie dużo. Jak coś się zmieni bo ja pisałam PW do ulvhedinn, ale mi nic nie odpisała i myślałam że nic z tego. To co jej dać te 20zł. za puszkę by była jasność
![]()
Aż tak mi się nie spieszy dostosuję się
Bardzo, bardzo dziękuję i Zosik też
blackmagic pisze:vailet pisze:Tak?To byłoby extra bo trzy koty jedzą, oj jedzą
i ta dyszka to dla mnie dużo. Jak coś się zmieni bo ja pisałam PW do ulvhedinn, ale mi nic nie odpisała i myślałam że nic z tego. To co jej dać te 20zł. za puszkę by była jasność
![]()
Aż tak mi się nie spieszy dostosuję się
Bardzo, bardzo dziękuję i Zosik też
do ulvhedinn dzwoniłam i jeśli nic się nie zmieni, to jedzie na zawody do Sicienka w weekend 14-15.09 i jak najbardziej jej możesz te 20zł przekazać, bo kasa dla Nózkina pod jej opieką i tak
Zosik pisze:No to dobrze, że wszystko się wyjaśniło
Ja czekam w takim razie na książkę
Miłego dnia wszystkim życzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości