Hilda mamuśka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Dzisiaj do domku pojechała SzarikaPaństwo mają już jedną kotkę znajdę, ma trochę ponad pół roku. Oczywiście na wejściu zauroczyła ich Happy, tym bardziej, że Szarika za przykładem Hildy poszła za boksy
Ale szybko wyszła i jak poszła na ręce do nowej pani, to mrukoliła i zasnęła. Mam nadzieję, że będzie ok.
Lewy ma niezbyt ciekawa kupę i jest strasznie chudyAle szaleją wszystkie jak nakręcone
![]()
Śnieżka miała dzisiaj jakiś lekki odpał i mnie capnęła zębami![]()
Kociaste dostały pierś z kurczaka, którą wczoraj Teresa przywiozła. Trochę zostało, więc zaniosłam tam gdzie przychodzi się stołować ta mamuśka karmiąca i kocur z chorymi oczami. Dałam tez facetowi pudełko mokrego żeby wieczorem coś tam wyłożył. Wczoraj daliśmy tam też antybiotyk dla tego kocura. Mam nadzieję, że będą mu podawać.
Ta czarna koteczka na dole była szczepiona ?
CatAngel pisze:Zebrane juz są informacje na temat małej Happy? Żeby to fb zrobić
Mara S pisze:Levi to taki podobny do Niebieskiego Oka ale z normalnymi oczami. Ta pozostała 4, która czeka, aż miną 2 tygodnie od drugiego szczepienia to też taka chuda- myślę, że powinny wszystkie dostać pro-cox albo przynajmniej milbemax na początek. Rozmawiałam o tym wczoraj z wetką i mam zamiar się tym zająć
MarKotek pisze:Bardzo proszę jesli ktos bedzie pytał o czarną kotke pamietac ze u mnie jest kotka ze schroniska
naprawde niewiem co sie dzieje ale kotka jest u nas od kwietnia -nigdy chyba zaden tymczasowy kot tak długo u mnie nie był i poprostu sie zastanawiam czy ona wogole znajdzie dom-ma ogłoszenia ciagle je odswierzam ale nic kompletnie nawet jednego telefonu nie bylo
meggi 2 pisze:Jest promocja kitekatu w saszetkach 1 op. 0,99zł , a drugie opakowanie za 1gr. w Auchen.
MarKotek pisze:Bardzo proszę jesli ktos bedzie pytał o czarną kotke pamietac ze u mnie jest kotka ze schroniska
naprawde niewiem co sie dzieje ale kotka jest u nas od kwietnia -nigdy chyba zaden tymczasowy kot tak długo u mnie nie był i poprostu sie zastanawiam czy ona wogole znajdzie dom-ma ogłoszenia ciagle je odswierzam ale nic kompletnie nawet jednego telefonu nie bylo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości