7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 01, 2013 19:27 Re: DT . piwniczna TRI i jej maluchy zdemaskowane

czarne maluszki z białymi skarpetkami :love:
Trzymajcie się Asiu,oby kazdy uratowany przez Ciebie kot znalazł dom na zawsze :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 01, 2013 19:39 Re: DT-10 tymczasow,starowinka w TDT:)))

asia2 pisze:
Filip chyba znalazł dom :ok: :ok: :!: :!: :!:

a ktory to domek?
Martwie się bardzo o Madlen. Tytuł ogloszenia zmieniony, ale jeszcze widac to nie to. Martwie się i myślę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 01, 2013 21:30 Re: DT-10 tymczasow,starowinka w TDT:)))

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:
Filip chyba znalazł dom :ok: :ok: :!: :!: :!:

a ktory to domek?
Martwie się bardzo o Madlen. Tytuł ogloszenia zmieniony, ale jeszcze widac to nie to. Martwie się i myślę.

domek w Warszawie, jedna z pań Monik

Serce mi pęka jak patrzę na Madlen. Biorę ją na noc do siebie . Odżywa. Tuli się, mruczy i biega po pokoju. To juz nie jest ten kot , który był taki szczęśliwy na widok czlowieka. Ona już traci nadzieję. Widzę to. dzis przyszli ludzie do kotków. oglądali, rozmawiali, podeszła Madlen. Zaczęła się ocierac o ich nogi z podniesionym ogonkiem. Zauważyli ja, pogłaskali. To wszystko. Interesowali się maluchami . A inni Filipem. Za każdym razem probowala. Gdy nikt nie ukochal jej, odeszła, znikneła po prostu. Pani zainteresowana Filipem zapytala nawet czy Madlen nie moglaby pójść z nim do domku bo wzruszyła ją swoją potrzebą miłości ale wiadomo , że Filip i Madlen to jak woda i ogien. Nie da się. Po co unieszczęśliwiac dwoje .
Przytulam ją całuję, mówię do niej ale za dużo innych kotów, jest tłok i kolejka do mnie po uczucia. Ona chce mieć wyłączność.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon wrz 02, 2013 8:00 Re: DT . piwniczna TRI i jej maluchy zdemaskowane

Może jednak zdecydowałąbyś sie nie dawać na stałę tylko na tymczas? dwa koty w jednym domu dogadają się.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon wrz 02, 2013 12:47 Re: DT . piwniczna TRI i jej maluchy zdemaskowane

ASK@ pisze:Może jednak zdecydowałąbyś sie nie dawać na stałę tylko na tymczas? dwa koty w jednym domu dogadają się.

jeli masz Asiu na myśli Madlen i Filipa, to nie, one się nie dogadają. on ją atakuje nawet gdy ona zbyt blisko podejdzie.

A zersztą ... Filip ma gorączkę. Domek potwierdził że czeka a ja juz w psychiatryku miejsce sobie zaklepuje.

Co niektorzy :1luvu: mi odradzają bo tam warunki nie fajne ale ja chce patrzeć w scianę :roll:

asia2

Post » Śro wrz 04, 2013 13:10 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

Filip jeden dzień gorączki i już dobrze. lekki szmer nad tchawicą stwierdzony zreszta juz bardzo dawno i niezmiennie istniejący , zalecony bactrim, którego zgodnie z oczekiwaniami podać się prawie nie da. Powtarzam to zadanie do znudzenia. Czasami nie wiem czy mi doby starczy na podanie. Wkładam mu już do gardła, popycham palcem, walka jest i miłość jednocześnie. Za chwilę wszystko jak jedna tabletka wylatuje ze śliną . Plucie po calym pokoju, pokojach. Syrop w ogóle nie wchodzi w grę. Tu mogę życie stracić. Zastrzyk, juz sobie odpuściłam ten pomysł.

Maluchy bez zmian. Trzecia powieka i niby zdrowe i niby chore. Adopcja przez to stanęła.

Florian w swoim domu. Ma apartament duży i na pięć metrów wysoki. Coś akurat dla niego. Wskakuje na cztery metry wysoką szafę i z niej zeskakuje na łózko nowych Swoich. Ich to bawi i mam nadzieję, że na zawsze:))
Zakumplował się z rezydentką Jolą , choć ona troszkę prycha na niego , on jest juz jej kumpel.

asia2

Post » Śro wrz 04, 2013 17:57 Re: DT . piwniczna TRI i jej maluchy zdemaskowane

asia2 pisze:
ASK@ pisze:Może jednak zdecydowałąbyś sie nie dawać na stałę tylko na tymczas? dwa koty w jednym domu dogadają się.

jeli masz Asiu na myśli Madlen i Filipa, to nie, one się nie dogadają. on ją atakuje nawet gdy ona zbyt blisko podejdzie.

A zersztą ... Filip ma gorączkę. Domek potwierdził że czeka a ja juz w psychiatryku miejsce sobie zaklepuje.

Co niektorzy :1luvu: mi odradzają bo tam warunki nie fajne ale ja chce patrzeć w scianę :roll:

Asia..zapewniam,ze w psychiatryku nie odpoczniesz....trzymaj sie dzielnie...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 05, 2013 20:52 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

a może odpocznę?:)) jak mnie nie zauważą :ryk:
żartuję, dam radę ale czasami wszystko , to za dużo.

Byłam dziś u Florka. Numerant straszny . Chodzi sobie po kancie drzwi, wskakuje na piętrowe łóżko z podłogi, gada i zaprasza Jolkę do zabawy. Ona już wie:)) , że on nie groźny. DS przeszczęśliwy.
Ja też.
Pani od Filipka pyta o niego z troska i czeka na facecika szczęśliwa , że za chwilę beda razem.
i ja tez:))

asia2

Post » Pt wrz 06, 2013 0:32 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

asia2 pisze:
Byłam dziś u Florka. Numerant straszny . Chodzi sobie po kancie drzwi, wskakuje na piętrowe łóżko z podłogi, gada i zaprasza Jolkę do zabawy. Ona już wie:)) , że on nie groźny. DS przeszczęśliwy.
Ja też.
Pani od Filipka pyta o niego z troska i czeka na facecika szczęśliwa , że za chwilę beda razem.

I ja też! :wink: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt wrz 06, 2013 4:53 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:
Ja też.

I ja też! :wink: :ok: :ok: :ok:

i ja :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 20:48 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

W piwnicy maluszki biegają. Donoszę im karmę z różnymi wzmacniaczami. Cztery maluchy w tym dwa calkiem czarne i dwa ze skarpetkami i krawacikami. Takie malutkie, puszyste kulki :ryk:
Ale nie są bezpieczne i martwi mnie że moje tymczaski jeszcze u mnie.

Ktos , czy to adm i czy dozorczyni posypał chlorem kilka korytarzy piwnicy. Pozakrywalam to dykta aby nie poparzyły sobie łapek. Smród chloru męczy , mam nadzieję że nic więcej się nie stanie.

asia2

Post » Pt wrz 06, 2013 20:57 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

oj niedobrze z tym chlorem... a nie mozna go jakos zebrac i wyrzucić?

Marzenia11

Post » Pt wrz 06, 2013 22:18 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

Marzenia11 pisze:oj niedobrze z tym chlorem... a nie mozna go jakos zebrac i wyrzucić?

no,chlor straznie układ odechowy niszczy i oczy...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 22:30 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

jutro rano zbiorę go i wyrzucę . To na szczęście tylko proszek więc mniej go czuc i pewnie nie jest tak agresywny ale dla mnie niedopuszczalne by cos takiego było z maluchami.

asia2

Post » Sob wrz 07, 2013 9:38 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

asia2 pisze:jutro rano zbiorę go i wyrzucę . To na szczęście tylko proszek więc mniej go czuc i pewnie nie jest tak agresywny ale dla mnie niedopuszczalne by cos takiego było z maluchami.

proszek pyli Asia,sprzatnij tam i kartke powieś...jak człowiek alergik wejdzie do takiego pomieszczenia to zapasci dostac moze...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]