Trzymajcie się Asiu,oby kazdy uratowany przez Ciebie kot znalazł dom na zawsze

Moderator: Estraven
asia2 pisze:
Filip chyba znalazł dom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:asia2 pisze:
Filip chyba znalazł dom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ktory to domek?
Martwie się bardzo o Madlen. Tytuł ogloszenia zmieniony, ale jeszcze widac to nie to. Martwie się i myślę.
ASK@ pisze:Może jednak zdecydowałąbyś sie nie dawać na stałę tylko na tymczas? dwa koty w jednym domu dogadają się.
asia2 pisze:ASK@ pisze:Może jednak zdecydowałąbyś sie nie dawać na stałę tylko na tymczas? dwa koty w jednym domu dogadają się.
jeli masz Asiu na myśli Madlen i Filipa, to nie, one się nie dogadają. on ją atakuje nawet gdy ona zbyt blisko podejdzie.
A zersztą ... Filip ma gorączkę. Domek potwierdził że czeka a ja juz w psychiatryku miejsce sobie zaklepuje.
Co niektorzymi odradzają bo tam warunki nie fajne ale ja chce patrzeć w scianę
asia2 pisze:
Byłam dziś u Florka. Numerant straszny . Chodzi sobie po kancie drzwi, wskakuje na piętrowe łóżko z podłogi, gada i zaprasza Jolkę do zabawy. Ona już wie:)) , że on nie groźny. DS przeszczęśliwy.
Ja też.
Pani od Filipka pyta o niego z troska i czeka na facecika szczęśliwa , że za chwilę beda razem.
i ja tez:))
Marzenia11 pisze:asia2 pisze:
Byłam dziś u Florka. Numerant straszny . Chodzi sobie po kancie drzwi, wskakuje na piętrowe łóżko z podłogi, gada i zaprasza Jolkę do zabawy. Ona już wie:)) , że on nie groźny. DS przeszczęśliwy.
Ja też.
Pani od Filipka pyta o niego z troska i czeka na facecika szczęśliwa , że za chwilę beda razem.
i ja tez:))
I ja też!![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:oj niedobrze z tym chlorem... a nie mozna go jakos zebrac i wyrzucić?
asia2 pisze:jutro rano zbiorę go i wyrzucę . To na szczęście tylko proszek więc mniej go czuc i pewnie nie jest tak agresywny ale dla mnie niedopuszczalne by cos takiego było z maluchami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Maniek19, puszatek, TomekiZancia i 200 gości