Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaPi pisze:Jak tam dzisiaj bąbel się miewa? Pewnie wyspany w przeciwieństwie do Opiekunów
Fart-Mini pisze:Qpki qurde nie było. Abo mu to wszystko idzie w masę, abo nie wiem. Na wadze deko więcej, miętolimy brzucho, i na końcu i nic, tylko siuIle się qpka, i jak często na początku
Milena_MK pisze:Fart-Mini pisze:Qpki qurde nie było. Abo mu to wszystko idzie w masę, abo nie wiem. Na wadze deko więcej, miętolimy brzucho, i na końcu i nic, tylko siuIle się qpka, i jak często na początku
To pewnie zależy, ale tak raz dziennie to powinien chyba zrobić.
Fart-Mini pisze:Uff![]()
Pracowaliśmy na to od wczesnego popołudnia dzisiaj bardzo intensywnie. Miękkuchna dżdżowniczka prawie 2cm![]()
A ile wysiłku go ta współpraca kosztowała na koniec, i ile wytężenia, powrzeszczał biedaczek nawet.
Ledwo kuperek doczyściłem. Przydała by się mała kąpiel. No ale uspokoił się, zmęczony, podkarmiony, poprzytulany, wygłaskany, śpi w pełni zasłużenie
rysiowaasia pisze:Fart-Mini , nie masz pojęcia, jak Wam kibicuję!![]()
muza_51 pisze:Cichutko podczytuję i z całej siły Wam kibicuję. Czapki z głów iza całokształt.
*anika* pisze:też cały czas czytam i trzymam kciuki
Fart-Mini pisze:Kolejne karmionko i i i... jasny gwint, to dopiero była prawdziwa quuuuuuuuuuupaaaaaaaaa !
![]()
![]()
Parę kwandransów temu było jeszcze jedno karmienie, tak nie za dużo, nie za mało ~4ml. Tylko siu.
No ale na dzisiaj norma wyrobiona z naddatkiem. Aż stracił na wadze ze 2gramy po tych qupkach
Centralna Fabryka Produkcji Ekonawozów się rozkręca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości