Wąt 9. Łatek (*), Marceli, Tosia i PaniĘka Frida MCO. Cześć!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 01, 2013 11:38 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:Dzień dobry! Jestem jednym wielkim stresem! Podpisałam książki, zeszyty, naszykowałam tornistry, piórniki, gumki, ołówki, buty na zmianę (jeszcze Mateusz nie ma!). Mam do kupienia kilka rzeczy i do załatwienia kilka spraw! Kręci mi się w głowie i jest mi niedobrze, jakbym to ja sama miała iść do szkoły. To już jutro! Idziemy w nowe i nieznane! Aaaaa! Ratunku!

;)

Dacie radę!
Zobaczysz wcale nie będzie tak źle!
Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie wrz 01, 2013 13:25 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Kasiu, będzie dobrze! Miłej niedzieli! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 02, 2013 17:45 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Cześć! Wiecie co? Mam dość. Wszyscy wiedzą wszystko lepiej, ale nikt nic nie robi, tylko JA!

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon wrz 02, 2013 18:29 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

To świadczy o tym, że to TY wiesz najlepiej! :ok: :ok: :ok:
Trzymaj się jakoś, boom przejdzie, będzie lepiej. :piwa:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 03, 2013 7:45 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:Dzień dobry! Jestem jednym wielkim stresem! Podpisałam książki, zeszyty, naszykowałam tornistry, piórniki, gumki, ołówki, buty na zmianę (jeszcze Mateusz nie ma!). Mam do kupienia kilka rzeczy i do załatwienia kilka spraw! Kręci mi się w głowie i jest mi niedobrze, jakbym to ja sama miała iść do szkoły. To już jutro! Idziemy w nowe i nieznane! Aaaaa! Ratunku!

;)

Sorki, ale :lol: :lol: :lol:

Kciuki trzymam! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto wrz 03, 2013 17:39 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Cześć Trójeczko z Dużą! Żyjecie??
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 03, 2013 18:44 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Jak pierwsze dni w szkole?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 04, 2013 18:44 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Cześć. Ledwo widzę na oczy ze zmęczenia. Od trzech dni latam, załatwiam, składam wnioski, odwołania, wypełniam tony papierów, jeżdżę na badania, odrabiam lekcje. Kiedy będą wakacje? :lol: Myślę, że niedługo wszystko się unormuje. Początek roku zawsze jest ciężki, zwłaszcza w tym roku, kiedy chłopcy poszli do nowych szkół. I z orzeczeniami latania trochę jest. Złożyłam dziś odwołanie, a dla Mateusza złożyłam wnisoek o legitymację i wnioski o zasiłek pielęgnacyjny na niego. Z Kubą muszę poczekać na nowe orzeczenie. Obu odstawiam i odbieram ze szkoły. Teraz mam gorzej, bo każdy uczy się gdzie indziej i kawałek od domu. Około 2-3 przystanki. Do Mateusza latam na pieszo, ale do Kuby jadę tramwajem i idę kawałek na nogach. Dwa razy dziennie. Mam nadzieję, że przyznają nam przewóz. Koty kochane moje najdroższe. Łatuś wie, że jestem zmęczona, kładzie się co noc obok mnie i tak śpi. Marcelina też się jakoś więcej plącze koło nóg. A Tosia to już w ogóle z kolan by nie złaziła :) Byłam na happeningu fundacji JiM z Mateuszem i jestem na zdjęciach w dzienniku łódzkim w wydaniu internetowym, bo innych nie czytuję. Podobno w innych serwisach też są wzmianki i zdjęcia. Zajrzę do Was wszystkich, obiecuję. Niech tylko skończę z tym lataniem!

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw wrz 05, 2013 17:31 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Wakacje w tym tempie Kasia będą za chwilę, ani się obejrzysz! :lol:
Witajcie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 06, 2013 21:06 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

:ok: :ok: :ok: za odrobinę luzu
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]