Kochane, trudno w to uwierzyć, ale już mam plakaty i ulotki KOCIEJ WYSTAWY

Są plakaty A2, A3 i A4 (po 100 każdego rodzaju) i mnóóóóósssttwwooo ulotek.
Pomyślcie kto ile by chciał - okoliczne lecznice, sklepy ZOO, jakieś zaprzyjaźnione sklepu, fryzjer itd. W im większej ilości miejsc powiesimy/rozłożymy tym większe szanse na dużą ilość zwiedzających a co za tym idzie też wrzutki do skarbonek

Ja przeważnie obwieszam okoliczne lecznice, wydział, Rektorat, warzywniaki, sklepy zoo, sklep litewski, też WARS (sklep Społem, po uzgodnieniu z kierownikiem)
W tym tygodniu mamy spotkanie z Kassją i Tove w kwestii rozliczeń to byśmy trochę tych plakatów & ulotek podzieliły, możemy zostawić w lecznicach itd.
Tak więc komu? Komu?
I wielka prośba - zwróćcie uwagę czy gdzieś w okolicy jest jakiś dobry słup ogłoszeniowy.
Tj dokładnie słup z zieloną górą (nie granatową)
Muszę zebrać 30 słupów (ich położenie dokładnie;) żeby organizatorzy zapłacili za umieszczenie na nich plakatów. Chodzi mi o to, żeby słupy były w ruchliwym miejscu, przy przystanku itp.
W tamtym roku były to np słup przy HORTEXIe, na rogu Waszyngtona i Skłodowskiej, i wiele innych,ale one są przestawialne a w tym roku nie mam możliwości pojeździć i sprawdzić wszystkich miejsc.
Tak więc pliss plisss - mamy 2 tygodnie na podanie lokalizacji.