Twoje to mają dobrze. U mnie zielenina dla kotów rośnie w małych doniczkach, więc wylegiwanie się to tylko na dywanie, a nie w owsie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KubaTST pisze:Też mamy owiesJeden wyrośnięty, a drugi wczoraj wysiałam
Wkurza mnie w nim tylko to, że rośnie jak szalony i zamiast stać "na baczność" po kilku dniach zaczyna obwisać
![]()
Twoje to mają dobrze. U mnie zielenina dla kotów rośnie w małych doniczkach, więc wylegiwanie się to tylko na dywanie, a nie w owsie
NatjaSNB pisze:Myślicie, że Bazyl próbuje mi coś powiedzieć? ...
NatjaSNB pisze:
Milena_MK pisze:
Jejku jakie Ty cudne zdjęcia robisz... Jesteś fotografem?
NatjaSNB pisze:NieGnębię uczniów w szkole
Milena_MK pisze:NatjaSNB pisze:NieGnębię uczniów w szkole
Hehe to od jutra Ci się zacznie
Ale zdjęcia piękne, masz wielki talent. Ja to choćbym nie wiem ile czasu czekała z aparatem, i tak nie potrafię zrobić fajnych ujęć. Zwykle są poruszone, prześwietlone... Jedynie jak śpią to jestem w stanie im coś pstryknąć...
Marcyśka pisze:Ale wy to macie rasowce i tez one wyjdą inaczej niż moje buraski.
Milena_MK pisze:Marcyśka pisze:Ale wy to macie rasowce i tez one wyjdą inaczej niż moje buraski.
Oj tam oj tam, nieprawda! Ja mam rasowce a zdjęcia zrobić nie umiemBuraski też potrafią przecudnie pozować!
Marcyśka pisze:
To prawda ale jednak wyjdą troszkę łądniej niż taki szaro-bury kotek
Milena_MK pisze:ja też nie! wszystkie koty są przepiękne, te z rodowodem i bez! To też zależy od umiejętności fotografa (w moim przypadku niestety ich brak...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Paula05 i 87 gości