Luna - czarne szczęście

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 01, 2013 10:51 Re: Luna - czarne szczęście

Ja jestem po wieczorze panieńskim, i jak na razie też nie planuję zwlekać tyłka z łóżka :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Nie wrz 01, 2013 10:54 Re: Luna - czarne szczęście

nie dziwię się wcale... ja byłam na babskim wieczorze, więc doskonale Cię rozumiem

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie wrz 01, 2013 11:33 Re: Luna - czarne szczęście

No, Luna jak wróciłam zachowywała się jak obrażona, że mnie tak długo nie było :D miauczała z wyraźną pretensją w głosie i odwracała się ciągle tyłkiem :D
Zawsze ja ją karmię, czasem tylko proszę chłopaka żeby jej sypnął "szczyptę" suchego. Wczoraj on dał jej mokrą kolację i podobno wyglądała, jakby była w ciężkim szoku :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Nie wrz 01, 2013 11:50 Re: Luna - czarne szczęście

hahaha, no to musiało być zaskoczenie :) ale jak to? facet umie gotować? to musi być podstęp

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie wrz 01, 2013 12:02 Re: Luna - czarne szczęście

No właśnie! :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon wrz 02, 2013 12:21 Re: Luna - czarne szczęście

A dzisiaj Wam pokażę nóżkę, o, tą!

Obrazek

Zamówiłam dzisiaj duuużo PON'ów, żwirek, trochę karmy dla bezdomniaków i uwaga, będziemy próbować trawki ;) Luna się nigdy nie interesowała taką przyniesioną z ogródka, za to z upodobaniem wpiernicza płatki róż, kiedy akurat stoją w wazonie, więc ciekawe, co z tego będzie :D
Szkoda, że nie udało mi się zamówić szczotki od razu, bo nie była dostępna od ręki, tylko z czasem oczekiwania około 3 dni, a ja karmy potrzebuję prawie że na już. Poszperam w zoologicznych, mówi się trudno. ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon wrz 02, 2013 12:28 Re: Luna - czarne szczęście

...będziemy próbować trawki...

Eee tego... No... Przemyślałaś to? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pon wrz 02, 2013 12:31 Re: Luna - czarne szczęście

Bellemere pisze: A dzisiaj Wam pokażę nóżkę, o, tą!

Obrazek

Zamówiłam dzisiaj duuużo PON'ów, żwirek, trochę karmy dla bezdomniaków i uwaga, będziemy próbować trawki ;) Luna się nigdy nie interesowała taką przyniesioną z ogródka, za to z upodobaniem wpiernicza płatki róż, kiedy akurat stoją w wazonie, więc ciekawe, co z tego będzie :D
Szkoda, że nie udało mi się zamówić szczotki od razu, bo nie była dostępna od ręki, tylko z czasem oczekiwania około 3 dni, a ja karmy potrzebuję prawie że na już. Poszperam w zoologicznych, mówi się trudno. ;)

Aksamitna modelka :1luvu:

Ze szczotką to wcale nie trzeba przesadzać.Znajdzie się zoologicznym za 4zł taką jak ja mam drucianą,i ona najlepiej wyczesuje sierść.Z trawą to się zobaczy.Bo nie wszystkie koty ją lubią.Ale ładnie się prezentuje,chociaż ostatnio moje koty same wcinają trawę i nie trzeba im pod nos podkładać :ryk:
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Pon wrz 02, 2013 12:34 Re: Luna - czarne szczęście

No właśnie chciałam drucianą, mam teraz z naturalnego włosia i jak dla mnie, jest zbyt miękka. Nie wyczesuje zbyt dobrze. A chciałam takie zgrzebełko: http://www.kar-ma.pl/index.php?site=off ... cb4aa45350
Wzięłam na razie trawkę taką najzwyklejszą, najtańszą jaka była, bo w końcu nie wiem, czy w ogóle będzie nią zainteresowana ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon wrz 02, 2013 12:46 Re: Luna - czarne szczęście

Bellemere pisze:No właśnie chciałam drucianą, mam teraz z naturalnego włosia i jak dla mnie, jest zbyt miękka. Nie wyczesuje zbyt dobrze. A chciałam takie zgrzebełko: http://www.kar-ma.pl/index.php?site=off ... cb4aa45350
Wzięłam na razie trawkę taką najzwyklejszą, najtańszą jaka była, bo w końcu nie wiem, czy w ogóle będzie nią zainteresowana ;)

Ja na początku kupiłam z miękkiego włosia i drogą,okazała się dobra ale tylko do wygładzania sierści po czesanu tą drucianą.
Ja jak z moją Alką wychodziłąm na dwór to ona lubiła jeść trawę dla tego miałam pewność.Ale i tak kupiła takie trzy tanie saszetki w zoologicznym i nasadziłam .Teraz ją jedzą bo bardzo fajnie wyrosła i jestem zadowolona.Jeszcze widziałam fajną trwę na zooplusie razem ze śliczną miseczką :1luvu: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karmy_s ... awa/171716

Marcyśka

Post » Pon wrz 02, 2013 12:48 Re: Luna - czarne szczęście

No właśnie, ja teraz używam zwykłego, gęstego grzebienia, a tą szczotką tylko wygładzam, poza tym Luna właśnie ją lubi najbardziej, więc jest to forma nagrody :D
Widziałam tę trawkę! Jest śliczna :D tak sobie myślę czy nie dokupić jakiejś ładnej doniczki, jeśli kotka jej nie tknie, to chociaż będzie ładnie wyglądać :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon wrz 02, 2013 12:55 Re: Luna - czarne szczęście

Bellemere pisze:No właśnie, ja teraz używam zwykłego, gęstego grzebienia, a tą szczotką tylko wygładzam, poza tym Luna właśnie ją lubi najbardziej, więc jest to forma nagrody :D
Widziałam tę trawkę! Jest śliczna :D tak sobie myślę czy nie dokupić jakiejś ładnej doniczki, jeśli kotka jej nie tknie, to chociaż będzie ładnie wyglądać :D

No moja też dodatkowo ozdabia balkon tylko ,żę jest w metalowej misce bo napoczątku wykopałam trawę z ogródka.A potem zasadziłam tą ze sklepu.Może gdy ta trawa mi się skończy to kupię tą z miską :ryk:
Moja bardziej lubi tą drucianą a przy tej miękkiej już tak sie nie łasi.
Ja czekam teraz aż na zooplusie dadzą jakieś fajne promocje lub gratisy.To w tedy zrobię wielkie zapasy :D czyli żwirek,karma mokra,wycieraczka przed kuwetę i nowe zabawki chyba tunel i może nowe myszki.A do zimy mam nadzieję ,że uda mi się kupić fajny wielki drapak by miały gdzie spać i rozrabiać.

Marcyśka

Post » Pon wrz 02, 2013 12:57 Re: Luna - czarne szczęście

A próbowałaś kiedyś żwirek Benek Zielony las.Bo zastanawiam się czy kupić teraz w tym zapachu.Bo zawsze kupuję lawendowy i jest bardzo przyjemny.Jednaj jak widziałam to lawenda ma leprzą opinię niż leśny.

Marcyśka

Post » Pon wrz 02, 2013 13:00 Re: Luna - czarne szczęście

No większy drapak też by nam się przydał. Ale to prawdopodobnie dopiero po zimie, bo teraz co miesiąc muszę wysupłać trochę na skompletowanie paczki dla schroniska. A jak się nie zarabia, to jest z tym kiepsko :D
Nie, wiesz co, ja teraz kupuję tylko Benka economic, bezzapachowy, ale lubiłam Hiltona o zapachu morskim. Lawendowe już mi się trochę znudziły, bo na początku kupowałam prawie zawsze lawendowy. Leśnego nigdy nie miałam.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon wrz 02, 2013 14:49 Re: Luna - czarne szczęście

Villentretenmerth, wybacz, nie zauważyłam Twojego postu :ryk: a co, niech kot też ma trochę przyjemności z życia! :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

[poprzednia][następna]