Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:w Aptece. Są w srebrnym opakowaniu, wyglądają jak różowa, plastelina, samemu sie to formuje. Można zatkać naprawdę skutecznie.I te warto kupić. Żadne inne. Jak znajdę opakowanie to Ci napiszę nazwę.
Gąbkowe używam na przerwach - bo one ciut wygłuszają, ale dzwonek, oznaki mordu......usłyszysz. Tych generalnie nie warto kupować, chyba ze w celu wyciszenia a nie wygłuszenia:-)
kfiatek 1983 pisze:Neigh pisze:w Aptece. Są w srebrnym opakowaniu, wyglądają jak różowa, plastelina, samemu sie to formuje. Można zatkać naprawdę skutecznie.I te warto kupić. Żadne inne. Jak znajdę opakowanie to Ci napiszę nazwę.
Gąbkowe używam na przerwach - bo one ciut wygłuszają, ale dzwonek, oznaki mordu......usłyszysz. Tych generalnie nie warto kupować, chyba ze w celu wyciszenia a nie wygłuszenia:-)
Neigh ja bardzo ładnie proszę o nazwę. Muszę zakupić dla małża. Może jak się wyśpi to zgodzi się na trzecie futro
kotkins pisze:U Cairo był normalny...
cairo pisze:Podobno koty to zwierzęta nocne
maneki pisze:No cóż, Kotkins, trafił Ci się kot, co zachowuje się po kociemu i w nocy szaleje. O bywa. Może zamiast go faszerować czymkolwiek (od razu mi się kurak z przepisu KotkiWodnej przypomniał), wymęcz go zabawami? Poza tym zapewne załapie po jakimś czasie, że wszyscy w domu w nocy śpią.
alab108 pisze:kfiatek 1983 pisze:Neigh pisze:w Aptece. Są w srebrnym opakowaniu, wyglądają jak różowa, plastelina, samemu sie to formuje. Można zatkać naprawdę skutecznie.I te warto kupić. Żadne inne. Jak znajdę opakowanie to Ci napiszę nazwę.
Neigh ja bardzo ładnie proszę o nazwę. Muszę zakupić dla małża. Może jak się wyśpi to zgodzi się na trzecie futro
STOPER
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 88 gości