kotka w ciąży, a dzika jak diabli, ledwo klatkę-łapkę dotachałam do lecznicy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilgatto pisze:Jedna koteńka już jest wysterylizowana. Być może się mylę, ale też uważam że trzeba wysterylizować przynajmniej te zwierzęta na które pani się zgadza (niezależnie od oceny poglądów pani i ogromnego żalu,że nie mogę zapewnić wszystkim "kobitkom" lepszego życia). Jeśli doktor przychyli się do mojego pomysłu myślę o zaproponowaniu pani sterylizację wybranych zwierzaczków za jej fundusze po zniżkowej cenie(zależy to jednak od doktora!)
Chiara pisze:ilgatto pisze:Jedna koteńka już jest wysterylizowana. Być może się mylę, ale też uważam że trzeba wysterylizować przynajmniej te zwierzęta na które pani się zgadza (niezależnie od oceny poglądów pani i ogromnego żalu,że nie mogę zapewnić wszystkim "kobitkom" lepszego życia). Jeśli doktor przychyli się do mojego pomysłu myślę o zaproponowaniu pani sterylizację wybranych zwierzaczków za jej fundusze po zniżkowej cenie(zależy to jednak od doktora!)
Myślę, że to bardzo wyważona, życzliwa i rozsądna postawa, ilgatto.
starchurka pisze:Niestety w Indonezji nie ma pocztówek (o.O @#$%^&*!!!), więc nie mogę Wam zaproponować żadnych atrakcji z miejsca, gdzie akurat jestem. Ale niedługo (15.09) jadę do Kuala Lumpur - może tam znajdziemy pocztówkę. Jacyś chętni na specjalną OZetową POCZTÓWKĘ Z MALEZJI?
W Indonezji nie ma też ziarnistej kawy, przypraw poza bazarem, kaszy, soczewicy, makaronu bez sosu o.O Ale znalazłam ostatnio Łiskasy i inne takie, więc jednak są ludzie, którzy WIDZĄ koty o.O
Goyka pisze:starchurka pisze:Niestety w Indonezji nie ma pocztówek (o.O @#$%^&*!!!), więc nie mogę Wam zaproponować żadnych atrakcji z miejsca, gdzie akurat jestem. Ale niedługo (15.09) jadę do Kuala Lumpur - może tam znajdziemy pocztówkę. Jacyś chętni na specjalną OZetową POCZTÓWKĘ Z MALEZJI?
W Indonezji nie ma też ziarnistej kawy, przypraw poza bazarem, kaszy, soczewicy, makaronu bez sosu o.O Ale znalazłam ostatnio Łiskasy i inne takie, więc jednak są ludzie, którzy WIDZĄ koty o.O
A są magnesy na lodówkę ? Bo chętnie kupilabym takowy na bazarku potem
violet pisze:Kamyczek w tryby OZviewtopic.php?f=1&t=156305
Ponoć przez akcje sterylizacji mogą wyginąć koty wolno żyjące...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anya126Kl, Blue, Google [Bot] i 741 gości