Moderator: Estraven

Bellemere pisze:Te, które już wrzuciłam
Bellemere pisze:Oczywiście, że kot rządzi xD
Bellemere pisze:Do tego jeszcze je głaskamy, miziamy, prowadzimy do weterynarzy i martwimy się każdą rozszarpaną gumką
Bellemere pisze:Luna dzisiaj wszamała Power of Nature jakby nie jadła od tygodnia. Chyba jej zaczyna smakować, a nie, że je, bo nic innego nie dostaje
Dziś miałam ostatni dzień praktyk. Nie powiem, były świetne, więc po wszystkich sprawach papierkowych poszłam się zapytać, czy istnieje możliwość stażu. A choćby i bezpłatnego. Owszem, istnieje, ale to się muszę pytać albo na uczelni, albo w urzędzie pracy. Jednak, jako że jestem na studiach dziennych, nici z tego. Musiałabym być albo już po, albo na zaocznych. A w przyszłe wakacje? No, nie bardzo, bo następni praktykanci będą. Mówię, że mogę być nawet popołudniami dziewczynką na posyłki, na te 2-3 miesiące chociaż. Nie ma takiej możliwości.
Czy w tym kraju naprawdę nie da się pracować nawet za darmo? I wszystko się skończy tak, że po studiach nikt mnie nie zatrudni, bo przecież nie mam doświadczenia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości