Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Odchowywałam tygodniową Malwinę viewtopic.php?f=13&t=117228
ale z maluszkowymi kupami to najwięcej miała doświadczenia Aniada z Bolusiem
Lifter pisze:Podziwiam, bo sam bym sie chyba tego nie podjal. Maluszka to jeszcze, ale oseska 0_0. Szacun!!!
psiama pisze:Obłoczku, masz rewelacyjną intuicję i podejście
Warto młodego nosic ze sobą jak najczęściej i pozwalać chrapac na własnej klacie, nic lepszego się nie znajdzie
psiama pisze:Zatkanie, to przechodzi sporo osesków, być może w efekcie zmiany diety z maminej na sztuczną ...
psiama pisze:Na zatkanie masaż ma duże znaczenie, równiez w okolicach jelit az do ujścia przy pupce - tak robiłabym ja. Rozrzedziłabym też troszkę mleczko. Czym teraz karmisz misia ?
psiama pisze:Kichnięcia ... obejrzyj okolice noska czy nie są zatkane, zaslimaczone, może jedzonko mu sie tam zbiera a może kicha kiedy sie nudzi i w naturalny sposób zwilża sie nosek ? Grunt to żeby miał cieplutko, butelki z gorąca wodą owinięte np. polarem - dobra rzecz![]()
psiama pisze:Kocicy trzeba czasu, cierpliwości i czasu.
majencja pisze:Jako że byłam wielokrotną matką z gumowym cyckiem - kocica wylizuje qpala, dlatego żeby go wyprodukować to oczywiście trza masować brzuszek żeby lepiej jelitka chodziły ,ale najważniejsze jest drażnienie odbytu!! Ja używałam do tego chusteczki marki Dzidziuś dla niemowląt -cięłam na kawałeczki i masowałam pupinki przy tym delikatnie naciskając brzuszek - tak żeby było coś ala parcie. Na sztucznym karmieniu jak raz na dobę będzie qpal to nie jest źle. Trzymam kciuki!
psiama pisze:majencjo, Ty na głodzie jestes![]()
Obłoczku, sprawdź w wolnej chwili też te namiary na doświadczenia z oseskami (od Neight):Neigh pisze:Odchowywałam tygodniową Malwinę viewtopic.php?f=13&t=117228
ale z maluszkowymi kupami to najwięcej miała doświadczenia Aniada z Bolusiem
psiama pisze:Gratuluję koooopy![]()
![]()
psiama pisze:Zapach ..., bo ja wiem. Może to kwestia rośnięcia i rozwijania sie gruczołów ? A może czyms przesiąkł.
psiama pisze:Facetowi wytłumacz rzecz oczywistą, że stan mamkowania w końcu minie, to jest poświęcenie w imię życia![]()
Mój zaskoczył, Twój zaskoczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Meteorolog1 i 53 gości