Timek vel Stefan w swoim domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 28, 2013 18:49 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Jakbym go juz gdzieś widziała :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 28, 2013 19:25 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

podrzucę biedaka..śliczne pysio
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sie 28, 2013 19:31 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

CatAngel pisze:Jakbym go juz gdzieś widziała :roll:

W ostatnim, czasie mnóstwo ludzi porzuca swoje zwierzaki, nie zdziwiłabym się,gdyby ktoś celowo go wyrzucił...
Ktoś zgłosił,że poniewiera się...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro sie 28, 2013 21:11 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

on w ogóle jakis taki cały wykrzywiony,albo mi się w oczach juz cos dzieje do reszty... :oops:
no cóz nie będe mojego domu proponowac,bo on jest z tych 'najgorszej kategorii"dla niektórych,wiec potrzymam za dom z prawdziwego zdarzenia...
ten kot tez ma coś takiego,ze się serce ściska z żalu :(

Nidawno jechałam z męzem i zobaczyłam bernardyna kulawego-wyglądał jak mój stary wyadoptowany tymczas.No i musiałam szybko zrobic nalot,zeby sprawdzic,ze "mój"jest bezpieczny,ale chwile grozy przezyłam...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw sie 29, 2013 9:53 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

ja właśnie w piątek znalazłam kociaka z bezwładną łapką, maluch jest w tej chwili w klinice i najprawdopodobniej czego go amputacja... jego wątek tutaj: viewtopic.php?f=13&t=156173

teraz się zastanawiam.... że może malucha też ktoś wyrzucił, gdy zobaczył tą łapkę...

jambi

Od: Nie lis 20, 2005 22:26

Post » Czw sie 29, 2013 22:01 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

BOZENAZWISNIEWA pisze:on w ogóle jakis taki cały wykrzywiony,albo mi się w oczach juz cos dzieje do reszty... :oops:
no cóz nie będe mojego domu proponowac,bo on jest z tych 'najgorszej kategorii"dla niektórych,wiec potrzymam za dom z prawdziwego zdarzenia...
ten kot tez ma coś takiego,ze się serce ściska z żalu :(

Nidawno jechałam z męzem i zobaczyłam bernardyna kulawego-wyglądał jak mój stary wyadoptowany tymczas.No i musiałam szybko zrobic nalot,zeby sprawdzic,ze "mój"jest bezpieczny,ale chwile grozy przezyłam...

Nie ma chętnych na DT...

Najgorsze uczucie,to wydać zwierzaka gdzieś i przekonać się,że pomyliliśmy się co do ludzi...

justyna8585

Post » Pt sie 30, 2013 10:37 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

:(
łapka pewnie będzie do amputowania,bo na pewno mu przeszkadza :(
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob sie 31, 2013 7:57 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

mamaGiny pisze:podrzucę biedaka..śliczne pysio

Właśnie, rozczulający... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob sie 31, 2013 9:44 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Podrzucę kicia może ktoś go wypatrzy :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob sie 31, 2013 11:23 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

w góre.....

justyna8585

Post » Nie wrz 01, 2013 10:03 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

......................

justyna8585

Post » Nie wrz 01, 2013 10:08 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

nikt? :(

a czy - gdyby udało nam się zebrać na forum środki - schronisko spróbowałoby zdiagnozować łapkę?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie wrz 01, 2013 10:28 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Jeśli jest moźliwe wyciagnąc go ze schronu i znajda się osoby jakie go zbadaja(badania,testy,rtg) i opłaca te badania to go wyciagajcie już.JESLI DO CZWARTKU -soboty-do tego czasu nie znajadzie się nikt kto go zabierze moge go zabrac do siebie,ale jesli przyjedzie do mnie to z opcją DS.
Jesli wystarcza opinia weta i tozu to przeslę na e-maila.Kazdemu kto ma zamiar "wyzłosliwiac"sie na mój temat proponuje,żeby sam się kotem zajał.Nie narzucam sie ,nie szukam sobie nowej zabaweczki...ale jesli ta decyzja moze mu pomóc to kalekiego kota przyjme.Mam slepki i bezłapki,wec nawet jeśli bedzie trzeba noge amputowac zajac się takim kotem tez umiem.Moje bezłapki to Saszka,(bez przedniej bezogonek),Omar(bez tylniej),Peja(bez tylniej,głuchy po okaleczeniu tez).Kotów sztuk 11+2 przychodzace na stałe+1 pies w domu"wieczny tymczas"+pies na wybiegu rezydent.
Może teraz jak to napisze znajda się chetni "uratować"kota przed wydaniem go do mnie,takie działania wielu się przysłuzyły,moze i tym razem tak się stanie :wink:
Jesli kociarnia jest otwarta i kot moze sobie pójsc i zaginac to chyba naturalne,że trzeba mu jakies lokum znaleźć...mam nadzieje,ż eta noga go nie boli :(
Może jak sie go stamtąd zabierze do lecznicy,umyje i cyknie zdjęcia pokazujace jego urode to się ktos na miejscu zakocha.Trudno się zakochac w chorym skołtunionym kocie...Czasami po jednym zabiegu kot wyglada o wiele korzystniej,a ludzie niestety kochaja oczami...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 01, 2013 10:45 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Może zróbcie mu ogłoszenie na FB,ja nie umiem... :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 01, 2013 18:18 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Jak można nie pokochać oczami Timka :cry: przecież on jest cudowny :kotek: :1luvu:

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

[poprzednia][następna]