dorota13 pisze:Poproszę 3 i 59 KT
Dziękuję

Moderator: Moderatorzy
dorota13 pisze:Poproszę 3 i 59 KT
La Componella pisze:ile ma 53 w pasie i ile ma dlugosci ?
La Componella pisze:chodzi mi o dl.od samej gory - czyli poczatku ramiaczek do dolu:)
poprosze nr 25 za wyw
Dziękuję![]()
i jeszcze jedno zapytanie o sklad nr 32
La Componella pisze:poprosze nr 2 i nr 3 za wyw
Gruba Berta pisze:poprosze w opcji KT: biala tunike nr 8 oraz czarny sweterek H&M nr 16
i prosze o rezerwacje w opcji KT: tuniki H&M nr 5 i podanie wymiarow, biala tunike nr 18 i podanie wymiarow, nr 14 i podanie skladu materialu, 48 i 50 sklad materialow, nr 52 - dlugosc,
Gruba Berta pisze:Aniu bardzo dziekuje za informacje i przepraszam za fatyge - napewno wezme nr 14 i 18, niestety tuniki beda dla mnie za dluuugie - sa super ale na takiego kordupelka jak ja bylyby sukienkami, sweterek i kamizelka mialy byc dla mamy ale chyba nie wezmie wiec jak ktos znajdzie sie chetny to niech wezmie a jak nie to pod koniec bazarku zobacze czy mama zmienila zdanie?
marysienka pisze:Poprosze Nr 57 i 58 za KT.
Dziekuje
Marcyśka pisze:Poproszę szary sweter nr50 za wyw.
panikota pisze:Proszę o podanie wymiarów (pod pachami) nr 27, 32, 49 i 50.
panikota pisze:Proszę o podanie wymiarów (pod pachami) nr 27, 32, 49 i 50.
LadyStardust pisze:Proszę o podanie skłądu nr 50? Długości od karku, oraz wewnętrznej strony rękawa.
I to samo dla numerka 31 i 39.
LadyStardust pisze:Proszę o podanie skłądu nr 50? Długości od karku, oraz wewnętrznej strony rękawa.
I to samo dla numerka 31 i 39.
Gruba Berta pisze:jeszcze poprosze nr 52 za wywolawcza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości