Nevra pisze:I ten krist tak specjalnie z kotem jechał całą Polskę?. Nie powiem, kusząca perspektywa ;>
Aha - kotka ma już 13 tygodni
Nie całą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nevra pisze:I ten krist tak specjalnie z kotem jechał całą Polskę?. Nie powiem, kusząca perspektywa ;>
Aha - kotka ma już 13 tygodni
Goyka pisze:Nevra pewnie zajęta bo nie wchodzi na forum , może telefonicznie by ja ktoś dojechał
Nevra pisze:Goyka pisze:Nevra pewnie zajęta bo nie wchodzi na forum , może telefonicznie by ja ktoś dojechał
aha, jak nie odzywam się na wątku, to najlepiej mnie ścigać przez PW
Trufelia pisze:świetnie, że ma się lepiej. maść nagietkowa też jest dość dobra.
czekam na sobotnie wieści. oczywiście, jeśli się znajdzie domek bliżej, to ustąpię, bo tak strasznie się boję wieść ją taki kawał..![]()
Sparrow kotków nie męczy, bawi się z nimi jedynie na zasadzie gonitw po całym domu, liże je po główkach - sam jest jeszcze szczenięciem, ale od pierwszych dni u nas ciągle miał styczność z kotkami - najpierw mojej współlokatorki na stancji, potem u TŻ w domku, później po przeprowadzce do TŻ, kiedy przygarnęliśmy Truflę, to ciągle jest w otoczeniu kotów.
jak był mały Gofer, brat Trufli u nas na DT, to nawet dochodziło do tego, że pies został wyrzucony ze swojego legowiska![]()
w razie wątpliwości, zamieszczę zdjęcia u siebie na wątku, jak tylko odzyskam internet.
Czarna puma pisze:A czemu chcesz kotke z drugiej polowy Polski skoro masz pod nosem czyli w Elblagu tez biala kotke?
Czarna puma pisze:A czemu chcesz kotke z drugiej polowy Polski skoro masz pod nosem czyli w Elblagu tez biala kotke?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MariuszK, Paula05 i 327 gości