Kicia w typie Whiskas - już nieaktualne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 28, 2013 20:42 Kicia w typie Whiskas - już nieaktualne

Zdążyłam wyadoptować wczoraj ostatnie kocie, by po paru godzinach spotkać takie cudo:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

niesamowita miziasta dziewczynka, kocha dotyk, kocha człowieka, wskakuje, oznacza policzkowymi, barankuje intensywnie, szok, jak ona potrzebuje miłości.
Nie wiem, co dalej, do soboty mam czas
Ostatnio edytowano Sob wrz 07, 2013 12:06 przez Animus, łącznie edytowano 2 razy

Animus

Od: Nie wrz 30, 2012 18:12

Post » Śro sie 28, 2013 21:23 Re: Wegorzewo - piękna Kicia w typie Whiskas - DT na cito

piękne miasto to i koty piękne :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 28, 2013 21:27 Re: Wegorzewo - piękna Kicia w typie Whiskas - DT na cito

Piękne, sama bym się tu chętnie przeprowadziła :)
Nie wiem, co dalej. Taka znieczulica. Nawet miejscowa wetka przez tel mi powiedziała, żeby ja wypuścić, bo przecież koty lubią łazikować. Brrrrrrrrrrrrr

Animus

Post » Śro sie 28, 2013 21:31 Re: Wegorzewo - piękna Kicia w typie Whiskas - DT na cito

Animus pisze:Piękne, sama bym się tu chętnie przeprowadziła :)
Nie wiem, co dalej. Taka znieczulica. Nawet miejscowa wetka przez tel mi powiedziała, żeby ja wypuścić, bo przecież koty lubią łazikować. Brrrrrrrrrrrrr

:( mnie tam daaaawno nie było...nie bardzo mam kogo polecić :( znajomi to raczej domy na wsiach obok pobudowali...jak szukali kota to do mnie pisali,teraz raczej juz maja komplet...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 28, 2013 21:35 Re: Węgorzewo - piękna Kicia w typie Whiskas - DT na cito

Bożenko, wczoraj wyadoptowałam do W. ostatniego mojego odratowanego malucha :)
I jak widać bilans w przyrodzie nie może wyjść na zero :)

Animus

Post » Śro sie 28, 2013 21:55 Re: Węgorzewo - piękna Kicia w typie Whiskas - DT na cito

Animus pisze:Bożenko, wczoraj wyadoptowałam do W. ostatniego mojego odratowanego malucha :)

no na zero nie moze być.. :(
ja sie dzisiaj spłakałam,psa jakiego odratowalismy wzieła sasiadka...okazalo sie ,ze psa od jakiegos czasu nie ma to poszłam i pytam :gdzie jest".No i dowiedizałam sie,ze pies się koscia zadławił i dwa dni zdychał :cry: nic nie powiedziała,jak pomysle ile cierpiał to taki mnie bierze nerw,ze szkoda mówić...Sasiadka bardzo dobra osoba,bała się przyjsc do mnie,myslała,ze pies sie podniesie,kosc wyjeła,a on chyba sobie rozwalił przełyk i odszedl...Płakała,nic juz nie mówiłam,bo kopac lezacego nie beda :( kotka jej umarła z zalu,jak pani maz umarł,takie pasmo nieszczesc-pies tez był Pana :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 28, 2013 22:41 Re: Węgorzewo - piękna Kicia w typie Whiskas - DT na cito

Sliczna bieda:(

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Śro sie 28, 2013 22:45 Re: Węgorzewo - piękna Kicia w typie Whiskas - DT na cito

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Animus pisze:Bożenko, wczoraj wyadoptowałam do W. ostatniego mojego odratowanego malucha :)

no na zero nie moze być.. :(
ja sie dzisiaj spłakałam,psa jakiego odratowalismy wzieła sasiadka...okazalo sie ,ze psa od jakiegos czasu nie ma to poszłam i pytam :gdzie jest".No i dowiedizałam sie,ze pies się koscia zadławił i dwa dni zdychał :cry: nic nie powiedziała,jak pomysle ile cierpiał to taki mnie bierze nerw,ze szkoda mówić...Sasiadka bardzo dobra osoba,bała się przyjsc do mnie,myslała,ze pies sie podniesie,kosc wyjeła,a on chyba sobie rozwalił przełyk i odszedl...Płakała,nic juz nie mówiłam,bo kopac lezacego nie beda :( kotka jej umarła z zalu,jak pani maz umarł,takie pasmo nieszczesc-pies tez był Pana :(

Boże dramat :(

Animus