Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:I jeszcze pewnie wszyscy tacy nieprzyzwoicie szczupli jak OKI?
Szalony Kot pisze:Mamy wzdęciaznaczy Basia ma. Dziś mieliśmy histeryczne napady płaczu od północy do 11, gdy dziecku w końcu udało się zrobić dwójkę... i zmęczone od razu w niej zasnęło
![]()
Ja z miejsca zasnęłam też, przytulona do mojej małej bohaterki.
Z TŻtem poszło na noże niemal, wyglądamy jak zombie, żadne z nas nie ma na nic siły.
Kinnia pisze:.... bieda sie zrobiła straszna ..... potrzeba kogos na odsiecz ... kto moze was zastapic na dzień?
OKI pisze:Stres wykańcza najbardziej.
ultra75 pisze:OKI pisze:Stres wykańcza najbardziej.
Stres + niewyspanie = zabójcza mieszanka.
Po miesiącu wstawania co noc przynajmniej 3 razy zrozumiałam, ze brak snu był jedną ze stosowanych tortur.
A 2 noce temu ze zdzwieniem odnotowałam, ze nie moge zasnąc po jednym z karmien. Albo sie organizm po 2,5 miesiaca przyzwyczail albo juz dał za wygraną
.
Jak tam Basieńka dzisiaj?
OKI pisze:ultra75 pisze:OKI pisze:Stres wykańcza najbardziej.
Stres + niewyspanie = zabójcza mieszanka.
Po miesiącu wstawania co noc przynajmniej 3 razy zrozumiałam, ze brak snu był jedną ze stosowanych tortur.
A 2 noce temu ze zdzwieniem odnotowałam, ze nie moge zasnąc po jednym z karmien. Albo sie organizm po 2,5 miesiaca przyzwyczail albo juz dał za wygraną
.
Jak tam Basieńka dzisiaj?
Albo to też jest objaw stresu.
Przy drugim dziecku jest już o niebo łatwiej. Przynajmniej u mojego brata tak było. Tyśka była jeszcze gorsza niż Lidka, jeśli chodzi o spanie, karmienie, darcie mordy itd., dodatkowo doszło masowanie stópek, bo coś nie tak było, ale oni byli ewidentnie w lepszym stanie. Spać nie spali więcej na pewno, dodatkowo brat już pracował. Stres za to dużo mniejszy, bo już nie musieli się wszystkiego uczyć na żywym organizmieJakieś nieznane problemy to już pojedyncze historie i w związku z tym łatwiejsze do opanowania.
Przy pierwszym to chodzili jak zombie
OKI pisze:Niom. Oni też nie byli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 22 gości