Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
masKotka? pisze:Poranny dyżur:
Śnieżka wygłaskana, Władzi coś się poprzestawiało i mnie dwa razy zaatakowała, a potem patrzyła na mnie jakby się zastanawiała po co właściwie mnie zaatakowałaRanka na grzbiecie wygląda dobrze - strupek nierozdrapany i suchy.
Mała czarnulka z górnego boksu miała luźną qpeczkę, jedna z tych dwóch w boksie też.
Umyłam środkowe boksy po Harym i Czice (dobrze zapamiętałam?), ale nie wiedziałam gdzie dajecie ręczniki z używanych boksów i położyłam na szafce.
Levi rozbójnik jak cała reszta, ale Niebiski taki troszkę powolniejszy, jakby mu było wszystko jedno.
Dziękuję Mirusi za szamponik
Mara S pisze:Z przykrością informuję, że wczoraj w Lupusie odeszła psinka Raksa [*] - oddana do schronu w wieku 14 lat a potem adoptowana przez mojego ojca (także koniec życia myślę, że miała szczęśliwy ale widać dłużej już żyć nie dała rady).
Ponadto informuję, iż zaginęła moja kotka Lena (dawniej wieczny tymczas) - nie ma jej już prawie tydzień; w ostatnim dniu, kiedy miałam ją zabrać z wakacji na działce zniknęła![]()
![]()
![]()
Iwetka codziennie sprawdza czy się nie pojawiła, ale prawda jest taka, że kot kompletnie zniknął i nie ma po nim ani śladu i myślę, że ją straciłam na zawsze![]()
![]()
Mara S pisze:Z przykrością informuję, że wczoraj w Lupusie odeszła psinka Raksa [*] - oddana do schronu w wieku 14 lat a potem adoptowana przez mojego ojca (także koniec życia myślę, że miała szczęśliwy ale widać dłużej już żyć nie dała rady).
Ponadto informuję, iż zaginęła moja kotka Lena (dawniej wieczny tymczas) - nie ma jej już prawie tydzień; w ostatnim dniu, kiedy miałam ją zabrać z wakacji na działce zniknęła![]()
![]()
![]()
Iwetka codziennie sprawdza czy się nie pojawiła, ale prawda jest taka, że kot kompletnie zniknął i nie ma po nim ani śladu i myślę, że ją straciłam na zawsze![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 450 gości