Po kolei to bylo tak.
Egzamin łatwy nie byl, lekarze z specjalizacją z medycyny ratunkowej i dlugim stazem sa konkretni,strasznie nas przetrzepali praktycznie-a tempo musialam miec takie jak cos sie dzieje. Test teoretyczny byl ok.
Poniewaz w trzy jezdzimy autem,to grupa dala nas na poczatek zdawania,wiec wczesnie wrocilismy.
Wysiadlam z autka ,doszlam kawalek do przejscia dla pieszych na duzym skrzyzowaniu i tma swir autkowy chcial mnie zabic

-cala jestem roztrzesiona,bo malo brakowalo:(
Wczesniej bylam umowiona z kolezanka na odreagowanie stresu na wspolne zakupy ,jak wroce,wiec po krotkim pobycie w domku poslzysmy na 4h- kupilam hyhy maly recznik,2 plozace Juniperusy,2 mieszanki torfowe,konewke do domku, podpalki do grilla w ilosciach stadnych,bo poza sezonem potem trudniej je dostac. Jutor bede sadzic.
Wrocilam do domu,przespalam sie dwie h z hakiem-bo po tym świrze autkowym wewn. jestem taka rozedrgana

Ja sie uspokajam we snie.Wiec juz ok. Drugi raz w przeciagu ostatniego dziesieciolecia bylam o krok od śmierci na pasach na zielonymświetle-drugi raz uratowalo mnie to ,ze wyjatkowo sie nie spiueszylam- mam wrazenie ,ze limit szczescia wyczerpalam

Staresza oide mnie Pani,ktora szla za mna,powiedziala mi ,ze ktos na gorze mnie lubi-dzialo sie to tka szybko,ze nie zdazyla mnie ostrzec-ten facet wyskoczyl autem z ulicy ktora byla za moimi plecami- jeden krok zdecydowal ,ze zyje

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.