Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
basidrak20 pisze:Ale że lustrzanka :p
NatjaSNB pisze:Chciałam Wam pokazać moje ostatnio 2 ukochane zdjęcia... jakoś tak stały mi się szczególnie bliskie, wyjątkowe...
Tosia głaskana pod bródką przez mojego męża i Tosia rozciągająca się na blacie w kuchni
Z obu bije dla mnie jakiś taki fajny, kojący spokój
NatjaSNB pisze:Chciałam Wam pokazać moje ostatnio 2 ukochane zdjęcia... jakoś tak stały mi się szczególnie bliskie, wyjątkowe...
Tosia głaskana pod bródką przez mojego męża i Tosia rozciągająca się na blacie w kuchni
NatjaSNB pisze:Szajko, Tosiu Czarna, Biesko, Stevciu, Malagito, Pinelli, Zuzo, Polo, Intruziku malutki... i wszystkie inne koty, które tu zaglądają (wyłączając moje, moje teraz nie patrzą i nie słuchają!)
Ja Was nauczę robić najlepszą piątkę na świecie. Zróbcie tak swoim Dużym, a na pewno im się spodoba![]()
Więc, piąteczkę, za którą na pewno dostaniecie smakołyki robi się tak:
Spróbujcie, koteczki![]()
![]()
A Duże mi opowiedzą, jak im się podobało
ab. pisze:Madzia dlaczego ty masz czyste okna?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NatjaSNB pisze:^Oj tam, oj tam![]()
Jakoś tak ostatnio w pokoju miałam wrażenie, że coś lub ktoś mnie obserwuje... chyba z balkonu...
solarie pisze:Ale Ci zazdroszczę balkonu w mieszkaniu, moje koty pewnie też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, MruczkiRządzą, Paula05 i 65 gości