Szkoda że nie ma zdjątek Marcelka ostrzyżonego na lwa . Czy wiadomo już co jest Pugalowi? Trzymam mocno . Pugal nie wygłupiaj się i wracaj szybko do zdrowia.
Teoretycznie krew jest ok (niewielki stan zapalny) Ale dziś w nocy miał biegunkę Po kolorze obstawiam, że to przez conva. Bo poiłam go, jak nie chciał jeść... Dziś dałam mu spokój Ale gnojek nie chce jeść. Oczywiście wszystko dosłownie przed wyjazdem :/ One chyba czują, że chcemy wyjechać? :/
Nadal coś jest nie tak. Jakaś biegunka, jakieś osłabienie - nie chce szaleć... choć na działce biegał w dzikim szale po trawie. Nie wiem, nie rozumiem Krew jest ok, osłuchowo jest ok... Nie wiem o co chodzi
Wczoraj przywitał nas rzyg. Koty oddał nam zeżarty kawałek folii :/ Podałam parafinę Dziś jedziemy na RTG z kontrastem Zrobimy też enzymy trzustkowe...
A nie zrobiliśmy. Z kota wylała sie cała parafina, którą dostał. Zjadł trzy miski suchego i upominał się o jeszcze. Ugniatał powietrze i latał po domu jak wariat. RTG mu odpuściłyśmy, jutro jedziemy zrobić enzymy trzustkowe i omacać kota...
Krew ok, potas itp też... Enzymy trzustkowe ok, wątroba ok. A schudł prawie pół kilo w ciągu miesiąca Idziemy do dr. Marcińskiego na USG jamy brzusznej. Badamy też kał parazytologicznie...