phantasmagori pisze:Ja miałam Breżniewa
To już może więcej nie wymieniajcie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Ja miałam Breżniewa
Grosziwo pisze:phantasmagori pisze:Ja miałam Breżniewa
Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:phantasmagori pisze:Ja miałam Breżniewa
A u moich znajomych mieszka Fidel , pies Fidel rasy jamnik
Justa&Zwierzaki pisze:Kochane cioteczki właśnie wróciłam z psami ze spaceru, a że byłam z cała czwórka i już nigdy wiecej nie pójde z wszystkimi bo mi sie zgubił Fibi
A zrobił to w niewyjaśniony sposób , byłam juz pod klatką a że sąsiadka właśnie wróciła z pracy to my jeszcze parę słów zamieniłyśmy , psy sie miziały itak przez chwile , a w tym czasie Fibi sie oddalił w nieznanym kierunku a na dodatek miał do obroży przyczepiona smycz , cienka ale dość długą bo go sie nie da i tak wołać i trzeba sobie na te smycz przydepnąć aby go przywołać ... Sara i Lara jak zaczęłam szukać Fibiego to zaczęły szaleć, piszczeć , szczekać , boze to cud że nikt nie wezwał S.M. a jaśnie pan Fibi wrócił sam po ponad godzinie
A teraz psy spią aż chrapią
A ja mam ciśnienie chyba najwyższe z możliwych
![]()
A dziś kupiłam ponad 1.5 kg arbuza i najpierw nakarmiłam nim .... psy , potem troche dostały Leoś , Karolka i Fado no i tez jeszcze dla mnie coś zostało
izydorka pisze:A ja wczoraj widziałam pana z 6 psami na smyczach. Największy to dog niemiecki, a najmniejszy jamnik był. Widok niezapomniany... Wszystkie grzecznie grupą szły. Dog po jednej stronie, pozostałe po drugiej. Karnie , jednym rytmem. Trzeba zrobić zdjęcie i Fibiemu pokazać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 695 gości