Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:jak już będzie wiadomo co z DT itp to zajmę sie zbiórką funduszy na leczenie kotków i sterylki kocic u tej kobiety
ilgatto pisze:Goyka pisze:jak już będzie wiadomo co z DT itp to zajmę sie zbiórką funduszy na leczenie kotków i sterylki kocic u tej kobiety
DziękiBo już się bałam że zostanę z tym sama (oczywiście chodzi o sterylki).
Goyka pisze:ilgatto pisze:Goyka pisze:jak już będzie wiadomo co z DT itp to zajmę sie zbiórką funduszy na leczenie kotków i sterylki kocic u tej kobiety
napewno nie ,nie martw się napewno zbierzemy kasę. Ile tam łącznie jest towarzystwa do ciachnięcia? 4 koty i pies?
ilgatto pisze:Goyka pisze:ilgatto pisze:Goyka pisze:jak już będzie wiadomo co z DT itp to zajmę sie zbiórką funduszy na leczenie kotków i sterylki kocic u tej kobiety
napewno nie ,nie martw się napewno zbierzemy kasę. Ile tam łącznie jest towarzystwa do ciachnięcia? 4 koty i pies?
Pani ma 4 koty i 4 psy. Ale co do psów nie wiem czy poza sunią już szykowaną do sterylizacji, reszta to psy. Na poniedziałek mam ustaloną już sterylkę jednej kocicy. Jak będę u Pani to zobaczę jak duże są kociaki drugiej. I od razu będę kuć żelazo....
Agatka nr.3 pisze:Z tym kociakiem pod Czestochowa można napisać do junk65
karolink pisze:sorry nie sprostowałam tzn. nie potwierdzone pp ( prawdopodobnie nie istniejące także wg weterynarzy) jest gorsze od potwierdzonej białaczki ,która zebrała swe żniwo??
Goyka pisze:Bożenko ile km od Wawy mieszkasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości