[CZĘSTOCHOWA] Szukamy domu dla kociaka i wielkiego psiska

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 21, 2013 12:07 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Ok. będę śledzić wątek itp. ze swojej strony mogę też podzwonić, a w ostateczności , ale to już naprawdę w ostateczności może ta wymiana na starsze zaszczepione koty ?

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Śro sie 21, 2013 12:08 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Goyka pisze:jak już będzie wiadomo co z DT itp to zajmę sie zbiórką funduszy na leczenie kotków i sterylki kocic u tej kobiety

Dzięki :1luvu: Bo już się bałam że zostanę z tym sama (oczywiście chodzi o sterylki).
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro sie 21, 2013 12:10 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

ilgatto pisze:
Goyka pisze:jak już będzie wiadomo co z DT itp to zajmę sie zbiórką funduszy na leczenie kotków i sterylki kocic u tej kobiety

Dzięki :1luvu: Bo już się bałam że zostanę z tym sama (oczywiście chodzi o sterylki).

napewno nie ,nie martw się napewno zbierzemy kasę. Ile tam łącznie jest towarzystwa do ciachnięcia? 4 koty i pies?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro sie 21, 2013 12:18 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Goyka pisze:
ilgatto pisze:

napewno nie ,nie martw się napewno zbierzemy kasę. Ile tam łącznie jest towarzystwa do ciachnięcia? 4 koty i pies?

Pani ma 4 koty i 4 psy. Ale co do psów nie wiem czy poza sunią już szykowaną do sterylizacji, reszta to psy. Na poniedziałek mam ustaloną już sterylkę jednej kocicy. Jak będę u Pani to zobaczę jak duże są kociaki drugiej. I od razu będę kuć żelazo....
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro sie 21, 2013 12:33 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

ilgatto pisze:
Goyka pisze:
ilgatto pisze:

Pani ma 4 koty i 4 psy. Ale co do psów nie wiem czy poza sunią już szykowaną do sterylizacji, reszta to psy. Na poniedziałek mam ustaloną już sterylkę jednej kocicy. Jak będę u Pani to zobaczę jak duże są kociaki drugiej. I od razu będę kuć żelazo....

I zobacz proszę jak dzieci kocie i ich oczy się mają.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sie 21, 2013 12:47 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Przepraszam, że dobijam, ale jeśli możecie zajrzyjcie tam: viewtopic.php?f=1&t=155905
Kociak z KK takim, że prawie nie widać oczu. Dziki, na wsi - nie ma szans przeżycia. potrzebna pomoc w łapance i pewnie znalezieniu weta, który da radę uratować oczy kociaka (o ile to możliwe). Za 2 tygodnie założycielka wątku w razie czego przejmie kociaka, chwilowo jej tam nie ma fizycznie a koleżanka nie umie złapać małego. Pod Częstochową.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sie 21, 2013 13:10 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Z tym kociakiem pod Czestochowa można napisać do junk65
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Śro sie 21, 2013 13:37 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Agatka czyli generalnie na tą chwilę jest ustalone ,że zabierasz maluchy w sobotę i w niedzielę tym pociągiem o 7mej jedziesz do Wawy tak? Ja zadeklarowałam już ze zapewnię karmę dla kociaków dla DT, Karolink rozumiem że zwrócisz Agatce za bilety zgodnie z wcześniejszą deklaracją?
Obrazek

Goyka

Post » Śro sie 21, 2013 13:41 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Tak zwrócę za bilety.

karolink

Post » Śro sie 21, 2013 14:03 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Agatka nr.3 pisze:Z tym kociakiem pod Czestochowa można napisać do junk65

dziewczyny musimy czekac na decyzję TDT,czy uda się maluchy "zameldowac gdzies od niedizeli do wizyty u okulisty",mamy zatkane miejsca,a ja nie moge jechać po kociaki do W-WY w weekend
Jesli znajdziemy tdt koty pjada,inaczej nie ma gdzie ich wsadzic niestety.Po wizycie okulistycznej Dorota je dowiezie pociagiem tutaj,inaczej nie ma jak.Jesli znajdzie się to lokum to mozna tego maluszka tez złapać i niech go okulista obejrzy.Do końca wrzesnia moge je trzymac w tym mieszkanku u nas na posesji,licząc ,że ktos je ode mnie przejmie...Potem będzie juz chłodniej,a tam nie ma ogrzewania...będzie kłopot jesli nie znajda domu,u mnie na stałe zostac nie mogą...mam dom "białaczkowy",mimo,ze plusowe koty juz nie zyja istnieje teoretycznie ryzyko,ze mam nosiciela wsrród rezydentów..

oczywiście mogłabym je wydac do adopcji"bylegdzie",ale nie o to chyba chodzi :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 21, 2013 14:08 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Nie rozumiem to PP jest gorsze od białaczki ?

karolink

Post » Śro sie 21, 2013 14:09 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

sorry nie sprostowałam tzn. nie potwierdzone pp ( prawdopodobnie nie istniejące także wg weterynarzy) jest gorsze od potwierdzonej białaczki ,która zebrała swe żniwo??

karolink

Post » Śro sie 21, 2013 14:17 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

karolink pisze:sorry nie sprostowałam tzn. nie potwierdzone pp ( prawdopodobnie nie istniejące także wg weterynarzy) jest gorsze od potwierdzonej białaczki ,która zebrała swe żniwo??

Białaczki nie przyniesiesz do domu na butach...pp tak...
maluszki beda oddzielone od moich rezydentów...
dla mnie mozesz brac te kociaki jak chcesz...jesli taka jest Twoja wola,ja się wycofuje...mam co robic...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 21, 2013 14:19 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Bożenko ile km od Wawy mieszkasz? to jest ten Wiśniew pod Siedlcami?
Obrazek

Goyka

Post » Śro sie 21, 2013 14:24 Re: Pólślepe kociaki. Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA-WAWA!

Goyka pisze:Bożenko ile km od Wawy mieszkasz?

sto :(
kiedys jeździłam bez problemu pociagami ,ale teraz mam dwoje "specjalnych"dzieci i z nimi sie ciagała nie będę... :(
musimy i tak czekac do jutra,az Dorota się wypowie co dalej...

u mnie sa koty w dobrej formie teraz,białaczkowe odeszły,ale ryzyko jest,ze moga byc nosicielami.Na 5 testów elisa zrobionych dla kotów w gorszej formie wszystkie negatywne,ale nie chce przyjmowac nowych kotów,ze wzgledu na "mozliwosc"jednak nosicielstwa...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]