Kocia rodzinka na balkonie. Pani ['] Pan ['] została kotka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 15, 2013 17:48 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

ależ One śliczne i słodkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a co słychać u drugiej parki :?:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon sie 19, 2013 9:42 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Odzywa się ktoś z ogłoszeń Aniu i Kasiu?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sie 20, 2013 9:53 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Mieliśmy telefon przedwczoraj, ale ... nie ... :roll: .
Spokojnie czekamy. Panny rosną, jedzą jak smoki i rozrabiają :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto sie 20, 2013 16:16 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pisiokot pisze:Mieliśmy telefon przedwczoraj, ale ... nie ... :roll: .
Spokojnie czekamy. Panny rosną, jedzą jak smoki i rozrabiają :D

A ta dziewczyna dzwoniła co chciała bieluszkę ale dwóch kotek to nie?
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro sie 21, 2013 12:14 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Nie, dziewczyna, która do mnie dzwoniła mówiła o adopcji obu dziewczynek.
Dzisiaj z kolei telefonował bardzo sympatyczny pan, ale - dom wychodzący (poprzedni kot któregoś razu wyszedł i zaginął bez wieści :( ), no i chcieliby tylko jedną kotunię.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro sie 21, 2013 16:31 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Witam po długiej przerwie.

Kotki nam wyrosły, nabrały ciałka- Tajga jak nastraszyła nas, tak potem rozwiała wszelkie obawy.

Simba (Czarna) pojechała dzisiaj do swojego domu). Do tej pory zgłaszały się do mnie osoby zainteresowane jedynie Tajgą, ale jakoś nikt mnie nie przekonał. Albo dom wychodzący i jak tutaj:
pisiokot pisze:Nie, dziewczyna, która do mnie dzwoniła mówiła o adopcji obu dziewczynek.
Dzisiaj z kolei telefonował bardzo sympatyczny pan, ale - dom wychodzący (poprzedni kot któregoś razu wyszedł i zaginął bez wieści :( ), no i chcieliby tylko jedną kotunię.

Albo Pani wypaliła, że po 4 latach kotkę oddała, bo w ciążę zaszła i kota mieć nie mogła. Albo ktoś, kto nie chciał kotki zbyt aktywnej, itp, itd. Same "ryzykowne" adopcje. Dzisiaj trafiła się Pani, która mnie przekonała, a teraz sama będzie przekonywać męża (który chciał Tajgę, a ona wzięła Simbę ;) ) żeby adoptowac od nas jeszcze i drugą kicię.

Kotki podczas mojej długiej nieobecności tutaj zakochały się w naszym nowym małym lokatorze- a on w nich. Ostatnio spędzały czas na wspólnych hulankach i wspólnych drzemkach. Aż szkoda rodzielać- najchętniej całą trójkę oddałabym do jednego domu.

Ale czekamy już długo, małe przestają być małe, a i na 100% mogą być jedynakami, bo przestały być tak nierozdzielne, jak były wcześniej, więc zdecydowałam się maluchy rozdzielić. Choć sprawa nie jest jeszcze przesądzona ;)

Obrazek

Tak małe wylegiwały się 3 dni temu :)

kathleenka

Od: Śro lip 25, 2012 14:19

Post » Śro sie 21, 2013 17:25 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Cudnie :1luvu: kciuki za dołączenie Tajgi do siostry :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro sie 21, 2013 17:25 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

cudna fota :love:

A gdyby udało się z Tajgą, byłoby świetnie! :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro sie 21, 2013 19:10 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Oj jak dobrze, że chociaż Simbusia pojechała do domku :D dziękuję Kasiu. :1luvu:
Oby tak Pani się zdecydowała na jej siostrzyczkę :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sie 21, 2013 21:06 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

kathleenka pisze:Witam po długiej przerwie.

Kotki nam wyrosły, nabrały ciałka- Tajga jak nastraszyła nas, tak potem rozwiała wszelkie obawy.

Simba (Czarna) pojechała dzisiaj do swojego domu). Do tej pory zgłaszały się do mnie osoby zainteresowane jedynie Tajgą, ale jakoś nikt mnie nie przekonał. Albo dom wychodzący i jak tutaj:
pisiokot pisze:Nie, dziewczyna, która do mnie dzwoniła mówiła o adopcji obu dziewczynek.

Albo Pani wypaliła, że po 4 latach kotkę oddała, bo w ciążę zaszła i kota mieć nie mogła. Albo ktoś, kto nie chciał kotki zbyt aktywnej, itp, itd. Same "ryzykowne" adopcje. Dzisiaj trafiła się Pani, która mnie przekonała, a teraz sama będzie przekonywać męża (który chciał Tajgę, a ona wzięła Simbę ;) ) żeby adoptowac od nas jeszcze i drugą kicię.

Kotki podczas mojej długiej nieobecności tutaj zakochały się w naszym nowym małym lokatorze- a on w nich. Ostatnio spędzały czas na wspólnych hulankach i wspólnych drzemkach. Aż szkoda rodzielać- najchętniej całą trójkę oddałabym do jednego domu.

Ale czekamy już długo, małe przestają być małe, a i na 100% mogą być jedynakami, bo przestały być tak nierozdzielne, jak były wcześniej, więc zdecydowałam się maluchy rozdzielić. Choć sprawa nie jest jeszcze przesądzona ;)

Obrazek

Tak małe wylegiwały się 3 dni temu :)

cuda, jaki piękny słodki widok. Szkoda rozdzielać tej trójki. Kciuki za kociaki i super, ze czarnulka już w swoim domku :1luvu: :1luvu:

kasia1568

Post » Czw sie 22, 2013 18:42 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

No i została sama Tajgusia. Pimpek (najmłodszy gagatek) pojechał dzisiaj również to swojego domku. Pani, która wzięła Simbę nie przekonała męża i Tajguś cąły czas jest u nas.

Dzisiaj tak wyglądała (trochę zła na Pimpka- czekała, aż ten się na nią rzuci) grzejąc się na słońcu:

Obrazek

kathleenka

Od: Śro lip 25, 2012 14:19

Post » Czw sie 22, 2013 19:39 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

maleńka-kochana ale i Ona znajdzie swój domek, jest prześliczna :1luvu: :1luvu:

kasia1568

Post » Czw sie 22, 2013 20:12 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Ciesze się bardzo z obydwu adopcji :1luvu: Niech kociaste rosną zdrowe i szczęśliwe w swoich domach :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pisiokot

Post » Pt sie 23, 2013 10:42 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

I ja cieszę się bardzo i całym sercem kibicuję - tym cudeńkom w DT oraz tym już w stałych domkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aniu Droga, fajnie, że jednak stawiasz na dwupaczek :D :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sie 27, 2013 12:29 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Pamiętacie tę kocią rodzinkę? one już urosły i szukają wszystkie domku.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 767&type=1

Anna61 pisze:Jakby ktoś chciał kociaczka to mam(u znajomej są, bida z nyndzą) znowu problem, kocica i 6 maluszków :(

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Są u tej osoby viewtopic.php?f=1&t=146135&hilit=potrzebna+pomoc
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]