michalinadzordz pisze:Ja pomogę z siatką, u Marcysi jest fajny balkon i łatwo go zabezpieczyć.
No to już nic tylko siatkować

jak tam decyzja odnośnie operacji? I jak malutka się czuje?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
michalinadzordz pisze:Ja pomogę z siatką, u Marcysi jest fajny balkon i łatwo go zabezpieczyć.
NatjaSNB pisze:michalinadzordz pisze:Ja pomogę z siatką, u Marcysi jest fajny balkon i łatwo go zabezpieczyć.
No to już nic tylko siatkować![]()
![]()
Marcyśka pisze:NatjaSNB pisze:michalinadzordz pisze:Ja pomogę z siatką, u Marcysi jest fajny balkon i łatwo go zabezpieczyć.
No to już nic tylko siatkować![]()
![]()
Kropcia ma się coraz lepiejDużo odpoczywa
![]()
Moja mama właśnie była u naszego weterynarza i operacja odbędzie się dziś o 18.30 i będzie kosztować 400zł.Maleństwo dostanie leki przeciwbulowe i do operacji nic nie może już jeść.Mam nadzieje ,że wszystko się uda
Marcyśka pisze:Kropcia ma się coraz lepiejDużo odpoczywa
![]()
Marcyśka pisze:Za godzinę idę odebrać Kropkę bo będzie już po operacji.Nie zrobiom jej teraz sterylkę bo jest za mała ale może jak będą jej za ok.3 miesiące wyciągać śrubą to wtedy to zrobię.Kropci dostałą kroplówkę i narkozę.Mam nadzieje ,żę wszystko się uda.
Marcyśka pisze:Właśnie zadzwoniłweterynarz ,żę możemy iść odebrać Kropcię.Operacja się udała i wszystko jest wporządku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 168 gości