)Stopniowanie emocji, więc na początek Rudolfikowe szłapki

I Rudolfo w całej odsłonie (od spodu)

A co Elu słychać w Figowym domku, masz jakieś wieści ?
Moderator: Estraven
phantasmagori pisze:Kociara82 pisze:"justyna ma wielu przyjaciol..." taaaa.. takich, ktorzy sie tylko wymadrzaja na forum i obrzucaja innych blotem, ale w takich sytuacjach jak ta z miesem-jakos nikt z tych przyjaciol sie nie kwapi z pomoca.![]()
to sie nazywa "przyjazn"
![]()
![]()
![]()
No cóż, sama siebie opisałaś idealnie. Polemizować nie będziemy, w końcu sama siebie znasz najlepiej.
Dodam tylko od siebie, że tak bezczelnego dziewuszyska, śmierdzącego lenia i pasożyta, jak żyję 45 lat na tym świecie, nie spotkałam. Mnie również nie chce się więcej gadać.
Więc może dziewczyny ignorujmy lenia i pasożyta, choć jak wszyscy wiemy, przeleci stronka a lansik zacznie się od nowa.
a tak sie zarzekalas, ze twoja noga wiecej u niej nie postanie... i kto tu sie lansuje? 
ja dziekuje za taka "przyjazn" 
miko_bs pisze:Jaki słodki Rudolfik:)
phantasmagori pisze:No cóż. Przyjaźń polega również na tym, że ludzie jak trzeba dają sobie po mordzie i nie ukrywają tego.
Dorośli ludzie, gdy opadną emocje, rozmawiają, przyznają się do błędów, mówią sobie przepraszam i puszczają konflikt w niepamięć, ku wspólnej pomocy zwierzętom, bo o nie tutaj chodzi.
Właśnie na tym polega przyjaźń, aby mimo konfliktu być na miejscu gdy jest taka potrzeba.
No ale do tego również trzeba dorosnąć.
Ani ja ani Justa nie ukrywałyśmy tego, że był między nami ostry konflikt, obie rozmawiałyśmy o tym z innymi osobami, wszyscy wiedzą o co poszło i jakie miałyśmy do siebie pretensje i o co.
Pudło moja droga. Chciałaś zabłysnąć, a pokazałaś kompletny brak klasy. Jak zwykle zresztą![]()
To by było tyle w temacie.
Może się ogarnij i przestań zajmować nas swoją osobą. Przypominam iż jest to wątek o Tyskich Mruczkach.

izydorka pisze:lubię rude koty, one są takie ...inne
phantasmagori pisze:Nie znam nikogo, kto by miał![]()
W Tychach facet wypożycza za 100zł /doba http://tablica.pl/oferta/odkurzacz-pior ... 2mMy9.html
Lub firma cyści dosyć tanio http://www.szopserwis.pl/index.php?p=cennik
Pogadam jutro z Walentyną, może zna kogoś kto by pożyczył.
Poproszę ją też aby podjechała Ci pomóc wyprać, w ostateczności wypożyczymy ten za 100zł. Ale to już w przyszłym tygodniu.
meg80 pisze:Drogie Panie na fanpage Justyny niejeki pan Adrian wyraził chęć dorzucenia się do wypozyczenia odkurzacza bądź też do wukupu tej usługi w jakiejś firmieMyślę więc, że wspólnymi siłami uda nam sie to jakoś poskładać i Justyna będzie miała czyste kanapy i dywany
![]()
Od siebie też dorzuce grosik i ziarnko do ziarnka...

Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka i 84 gości