Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:nie mogłabym
nawet zastrzyków się boję
a co dopiero dziury
A ufkgvąvvvvvvvvvvvSZENIA KOMARAV SZAWiqsę - yyyy to nie ja tylko Zuzia![]()
A ukąszenia komara się boisz?
agusialublin pisze:mir.ka pisze:nie mogłabym
nawet zastrzyków się boję
a co dopiero dziury
a to wyobraź sobie że mi na żywca wycinali kawałek wargi bo potrzebny był wycinek na badania
przeżycie niesamowite
agusialublin pisze:Najbardziej bolało jak mi wkuwali się igłą w wargę żeby znieczulenie dać, łzy same leciały
a później to już mogli ciąć i ciąć nic nie bolało tylko sam fakt że coś wycinali i na to patrzyłam no i ta krew jak mi się lała
z fotela mało nie spadłam jak z niego schodziłam bo nogi jak z waty miałam
Ewa L. pisze:Poszłam w końcu z tymi upragnionymi kolczykami do tej kosmetyczki. Pani kazała mi usiąść na fotel, zaznaczyła mi w którym miejscu mają być dziurki i się zaczęło.....
Była w tym czasie koleżanka tej kosmetyczki i zaczęła mnie straszyć jak bardzo boli przekłucie , jak paprze się potem rana i takie tam.....
W strachu czekałam na ten wielki bólmokra ze zdenerwowania...i nagle słyszę - możesz już iść.
Okazało się że nawet nie poczułam kiedy mi przekuła uszy
barbarados pisze:Jak do tej pory nie zdarzyło mi się zemdleć . Za to się wyłączyłam , jak mi cviśnienie spadło . Działałam normalnie , tylko nie pamiętam , co robiłam .
barbarados pisze:Jak do tej pory nie zdarzyło mi się zemdleć . Za to się wyłączyłam , jak mi cviśnienie spadło . Działałam normalnie , tylko nie pamiętam , co robiłam .
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Poszłam w końcu z tymi upragnionymi kolczykami do tej kosmetyczki. Pani kazała mi usiąść na fotel, zaznaczyła mi w którym miejscu mają być dziurki i się zaczęło.....
Była w tym czasie koleżanka tej kosmetyczki i zaczęła mnie straszyć jak bardzo boli przekłucie , jak paprze się potem rana i takie tam.....
W strachu czekałam na ten wielki bólmokra ze zdenerwowania...i nagle słyszę - możesz już iść.
Okazało się że nawet nie poczułam kiedy mi przekuła uszy
a później chodziłaś od lustra do lustra i przeglądałaś się jak wyglądasz w kolczykach, zgadłam![]()
bo ja tak miałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 35 gości