Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 14, 2013 21:43 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

komary i muchy to mnie ciągle dziabią, bo mnie bardzo lubią, choć ja ich nie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sie 14, 2013 21:44 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:nie mogłabym
nawet zastrzyków się boję
a co dopiero dziury :(

A ufkgvąvvvvvvvvvvvSZENIA KOMARAV SZAWiqsę - yyyy to nie ja tylko Zuzia :mrgreen:
A ukąszenia komara się boisz?

na klawiaturę Zuzia weszła :ryk: :ryk:
i też chciała nam cos popisac :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro sie 14, 2013 21:45 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:nie mogłabym
nawet zastrzyków się boję
a co dopiero dziury :(

a to wyobraź sobie że mi na żywca wycinali kawałek wargi bo potrzebny był wycinek na badania
przeżycie niesamowite :mrgreen:

jak by mnie tak próbowali zrobić, to zanim by skończyli to by mnie zbierali z podłogi
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro sie 14, 2013 21:47 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Ja od komunii zbierałam kolczyki.Co jakieś kupiłam to leciałam do kosmetyczki czy takie mogą być.Kosmetyczkę miałam w naszym bloku na dole.
W końcu moja mama widząc moją determinację kupiła mi srebrne kolczyki. :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro sie 14, 2013 21:47 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Cześć , u mnie weekend do poniedziałku :mrgreen:
Potem dwa tygodnie po 12 godzin i ... urlop :mrgreen:
Mnie też kochają komary :ok:
Tatuaż nie bili tak bardzo jak sie wydaje . Przebijanie uszu też . Wydaje mi się , że w dużej mierze jest to kwestia nastawienia .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro sie 14, 2013 21:48 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Najbardziej bolało jak mi wkuwali się igłą w wargę żeby znieczulenie dać, łzy same leciały
a później to już mogli ciąć i ciąć nic nie bolało tylko sam fakt że coś wycinali i na to patrzyłam no i ta krew jak mi się lała
z fotela mało nie spadłam jak z niego schodziłam bo nogi jak z waty miałam
Obrazek

agusialublin

Post » Śro sie 14, 2013 21:52 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

agusialublin pisze:Najbardziej bolało jak mi wkuwali się igłą w wargę żeby znieczulenie dać, łzy same leciały
a później to już mogli ciąć i ciąć nic nie bolało tylko sam fakt że coś wycinali i na to patrzyłam no i ta krew jak mi się lała
z fotela mało nie spadłam jak z niego schodziłam bo nogi jak z waty miałam

ja kiedyś zemdlałam na siedząco na fotelu dentystycznym
Obrazek

mir.ka

Post » Śro sie 14, 2013 21:55 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

dobranoc wszystkim :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro sie 14, 2013 21:55 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Poszłam w końcu z tymi upragnionymi kolczykami do tej kosmetyczki. Pani kazała mi usiąść na fotel, zaznaczyła mi w którym miejscu mają być dziurki i się zaczęło.....
Była w tym czasie koleżanka tej kosmetyczki i zaczęła mnie straszyć jak bardzo boli przekłucie , jak paprze się potem rana i takie tam.....
W strachu czekałam na ten wielki ból 8O mokra ze zdenerwowania...i nagle słyszę - możesz już iść.
Okazało się że nawet nie poczułam kiedy mi przekuła uszy :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro sie 14, 2013 21:56 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Jak do tej pory nie zdarzyło mi się zemdleć . Za to się wyłączyłam , jak mi cviśnienie spadło . Działałam normalnie , tylko nie pamiętam , co robiłam .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro sie 14, 2013 21:56 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

mir.ka pisze:dobranoc wszystkim :1luvu:

Dobranoc Mireczko! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro sie 14, 2013 21:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

Ewa L. pisze:Poszłam w końcu z tymi upragnionymi kolczykami do tej kosmetyczki. Pani kazała mi usiąść na fotel, zaznaczyła mi w którym miejscu mają być dziurki i się zaczęło.....
Była w tym czasie koleżanka tej kosmetyczki i zaczęła mnie straszyć jak bardzo boli przekłucie , jak paprze się potem rana i takie tam.....
W strachu czekałam na ten wielki ból 8O mokra ze zdenerwowania...i nagle słyszę - możesz już iść.

a później chodziłaś od lustra do lustra i przeglądałaś się jak wyglądasz w kolczykach, zgadłam :D

bo ja tak miałam :D
Obrazek

agusialublin

Post » Śro sie 14, 2013 21:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

barbarados pisze:Jak do tej pory nie zdarzyło mi się zemdleć . Za to się wyłączyłam , jak mi cviśnienie spadło . Działałam normalnie , tylko nie pamiętam , co robiłam .

Witaj Basiu!
Ja fajtnęłam przy ostatnim bólu głowy :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro sie 14, 2013 21:59 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

barbarados pisze:Jak do tej pory nie zdarzyło mi się zemdleć . Za to się wyłączyłam , jak mi cviśnienie spadło . Działałam normalnie , tylko nie pamiętam , co robiłam .

ja zemdlałam kiedyś jak byłam chora i miałam dużą gorączkę, stałam pod ścianą i w pewnej chwili osunęłam się na podłogę

Basia a Ty pewnie niskociśnieniowa jesteś
Obrazek

agusialublin

Post » Śro sie 14, 2013 21:59 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.8

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:Poszłam w końcu z tymi upragnionymi kolczykami do tej kosmetyczki. Pani kazała mi usiąść na fotel, zaznaczyła mi w którym miejscu mają być dziurki i się zaczęło.....

a później chodziłaś od lustra do lustra i przeglądałaś się jak wyglądasz w kolczykach, zgadłam :D

bo ja tak miałam :D

Tak i dziwiłam się kiedy mi ona przekuła te uszy :ryk: :ryk: :ryk:
A drugi raz miałam przekłuwane tym pistolecikiem co od razu kolczykiem przekłuwa.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]