Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08 :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 14, 2013 12:55 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-czekamy na zdjęcia do 18.08 :-

Lidko, które zdjecia mam dać do konkursu?
rozpoznałam Kubusia, Dziewczynkę, a ten maluszek ma już imię?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Śro sie 14, 2013 13:11 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-czekamy na zdjęcia do 18.08 :-

Klub Ślepaczkowy pisze:Lidko, które zdjecia mam dać do konkursu?

Ta mała ślepinka czarna to Julka :) Romek widzi na jedno oczko leczymy grzyba ...Nie startujemy tym razem tak tylko wkleiłam :) będziemy kibicować innym :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro sie 14, 2013 13:14 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-czekamy na zdjęcia do 18.08 :-

odebrałam dziś paczkę z żarełkiem ,wielkie wielkie dzięki :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sie 14, 2013 13:41 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-czekamy na zdjęcia do 18.08 :-

lidka02 pisze:
Klub Ślepaczkowy pisze:Lidko, które zdjecia mam dać do konkursu?

Ta mała ślepinka czarna to Julka :) Romek widzi na jedno oczko leczymy grzyba ...Nie startujemy tym razem tak tylko wkleiłam :) będziemy kibicować innym :ok:

eee tam nie startujemy- juz Was zapisałam -choziaż te trzy zdjęcia:Kubek -ma świetne zdjecie :ok: i małą Julkę, niech sie przyzwyczaja być gwiazdą oraz dziewczynkę :wink: -pozwól,ze ja wpłącę za te zdjęcia w pulę ślepaczków :wink:
zajrzyj, czy tak moze byc:
viewtopic.php?f=1&t=155703

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro sie 14, 2013 13:45 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

A wszystkich proszę o korektę jesli ma być inny opis zdjęcia lub zmieniony :wink:

alessandra

Post » Śro sie 14, 2013 15:39 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

alessandra pisze:A wszystkich proszę o korektę jesli ma być inny opis zdjęcia lub zmieniony :wink:

Ok dziękuje :) :oops: :oops:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro sie 14, 2013 17:01 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

kochani, jerzykowka jest w szpitalu, prosiła o kciuki - ma poważne badania-trzymajmy za dobre wyniki, oby wreszcie udało sie zdiagnozować stan i okazało,że sprawa jest błaha :ok: :ok: :ok:
a ja w imieniu Joasi wystawiam zdjęcia Michasia -mojego chrześniaka -do konkursu, niestety, nie mam tych, które chciała Joasia wystawić, ale Michasia urok widać na każdym wszak :D
Michaś w otoczeniu bodygardów :wink: Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/90/rgx8.jpg/

Michaś z myszką Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/211/p3ld.jpg/

w taki upał parasolka i łyk wody sa najlepszymi przyjaciółmi podróżującego Michasia
Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/843/gnc4.jpg/

alessandra

Post » Śro sie 14, 2013 17:20 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

alessandra pisze:kochani, jerzykowka jest w szpitalu, prosiła o kciuki - ma poważne badania-trzymajmy za dobre wyniki, oby wreszcie udało sie zdiagnozować stan i okazało,że sprawa jest błaha

trzymamy wszystkie łapki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro sie 14, 2013 20:00 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

Takie tu ślicznoty , to my bez szans z Kreciczkiem. Mam nadzieje , że wpłata ode mnie już wpłynęła?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro sie 14, 2013 21:02 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

wiiwii pisze:
alessandra pisze:kochani, jerzykowka jest w szpitalu, prosiła o kciuki - ma poważne badania-trzymajmy za dobre wyniki, oby wreszcie udało sie zdiagnozować stan i okazało,że sprawa jest błaha

trzymamy wszystkie łapki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja też trzymam kciuki :ok:

A Michaś na tym zdjęciu jest w podróży?
alessandra pisze:w taki upał parasolka i łyk wody sa najlepszymi przyjaciółmi podróżującego Michasia
Obrazek

Jak to?
To w samochodzie czy gdzie zrobiona fotka?
I kuwetka jest :ok: i miseczka :ok:
no no 8) gdzie to się tak podróżuje?
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Czw sie 15, 2013 10:50 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

Bagienko, tak ta ucho powiem,że wg mnie Michaś jest misiem , tylko kamufluje sie w tym futerku kota, ale ciii... :wink: :mrgreen:
To zdjęcie z podróży Michasia autem z Poznania do Warszawy- jechał na wizytę do Pani dr Neski, która jest nie tylko wspaniałym specjalista nefrologiem i endokrynologiem, ale wspaniałym człowiekiem :D
Michaś mimo,że jest całkowicie niewidomy i nie ustalono u okulisty tej przyczyny prócz tego,że z pewnością wzrok stracił dosyć nagle jako dorosły kot, to zaufanie jakie ma do Joasi oraz jego tchnąca niesamowitym spokojem osobowość sprawiaja, że Joasia jak dziecko go nosi pzrylepione do niej- proponowałam takie dzieciece nosidełko, u mojego znajomego sprawdziło sie na kocie :lol: A poza tym Michas bardzo płacze w kontenerze i ma wielki uraz po klatce w schronisku, wiec tak własnie podrózuje sobie z całym ekwipunkiem :D Przyznam,że mój Wolfi[*] dokładnie tak samo podrózował ze mną, poza tym był za cieżki do kontenera , więc nosiłam go na sobie jak dziecko :mrgreen:

Na zdjeciu tylna kanapa w aucie , wesoła parasolka od cioci meksykanki, aby Michas miał cień, kuwetka i oczywiście micha do picia wody

alessandra

Post » Czw sie 15, 2013 11:00 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

meggi 2 pisze:Takie tu ślicznoty , to my bez szans z Kreciczkiem. Mam nadzieje , że wpłata ode mnie już wpłynęła?

meggi2, wszystkie ślepaczki są cudowne i piękne, a jako opiekun powinnaś wykazywać więcej optymizmu i wsparcia , bo Krecik w kompleksy popadnie :evil: -nieładnie, oj, nieładnie ... :wink:
Wpłaty będą dopiero przy rozliczeniu miesiąca -nie mamy wglądu w konto na bieżąco, ale z rachunku mi wynika, że całkiem dobrze zapowiadaja sie wpływy sierpniowe :D :ok:

alessandra

Post » Czw sie 15, 2013 20:57 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

Trzymamy kciuki za Asieńkę i przesyłamy ciepłe myśli nieustająco!

Olu, te linki do zdjęć Michasia nie otwierają się. Nie wiem czy tylko u mnie?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie sie 18, 2013 6:31 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

Gucio i przyjaciele :wink:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sie 18, 2013 7:14 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08

alessandra pisze:Bagienko, tak ta ucho powiem,że wg mnie Michaś jest misiem , tylko kamufluje sie w tym futerku kota, ale ciii... :wink: :mrgreen:
To zdjęcie z podróży Michasia autem z Poznania do Warszawy- jechał na wizytę do Pani dr Neski, która jest nie tylko wspaniałym specjalista nefrologiem i endokrynologiem, ale wspaniałym człowiekiem :D
Michaś mimo,że jest całkowicie niewidomy i nie ustalono u okulisty tej przyczyny prócz tego,że z pewnością wzrok stracił dosyć nagle jako dorosły kot, to zaufanie jakie ma do Joasi oraz jego tchnąca niesamowitym spokojem osobowość sprawiaja, że Joasia jak dziecko go nosi pzrylepione do niej- proponowałam takie dzieciece nosidełko, u mojego znajomego sprawdziło sie na kocie :lol: A poza tym Michas bardzo płacze w kontenerze i ma wielki uraz po klatce w schronisku, wiec tak własnie podrózuje sobie z całym ekwipunkiem :D Przyznam,że mój Wolfi[*] dokładnie tak samo podrózował ze mną, poza tym był za cieżki do kontenera , więc nosiłam go na sobie jak dziecko :mrgreen:

Na zdjeciu tylna kanapa w aucie , wesoła parasolka od cioci meksykanki, aby Michas miał cień, kuwetka i oczywiście micha do picia wody

Miś Michaś wędrowniczek :kotek:

A dr Neska diagnozowała naszą Miśkę pod kątem cukrzycy, jeszcze w dt, zanim do nas przyjechała :D
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

[poprzednia][następna]